• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Weenapad

In de buurt van het centraal station wonen? Dichterbij kan bijna niet. Je woont hier praktisch midden in het bruisende centrum, maar ook op vijf minuten fietsen van het relaxte Vroesenpark.

Woongebouw Weenapad

Weenapad is een bekend studentenwoongebouw in het centrum van de stad.

Om de hoek van Rotterdam Centraal Station, dicht bij het gezellige Vroesenpark en in de buurt van alle leuke Rotterdamse straten waar je als student wil zijn. Je woongebouw ligt op zo’n vijf minuten fietsen van het Erasmus MC en drie locaties van Hogeschool Rotterdam.

In dit gezellige woongebouw ontmoet je je medebewoners in de Weenalounge. Je kan deze ruimte ook afhuren voor je eigen activiteit. Met mooi weer, is het dakterras dé plek waar je tot in de avond kan genieten van het uitzicht en de lichtjes van de stad. De actieve wooncommissie staat altijd open voor vragen, opmerkingen en ideeën. Ook organiseren de commissie regelmatig leuke activiteiten.

Studentenkamers en -studio’s

We verhuren in dit woongebouw kamers en studio’s aan studenten. Er zijn 71 studentenkamers van gemiddeld 22 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. De zes studio’s zijn gemiddeld 37 m2. Hier heb je alle voorzieningen voor jezelf. Benieuwd hoe het eruitziet? Kijk hieronder voor een sneak peek.

Wonen in het centrum

Als bewoner in Weenapad heb je alle highlights van de stad op twee koprollen afstand. Vanaf Centraal Station ben je zo thuis, om vervolgens door te rollen naar je favoriete plek in hartje Rotterdam.  Met de West-Kruiskade en de Nieuwe Binnenweg in de buurt is er altijd wat te zien en te doen. Je bent zo in Stalles, Rotown of een andere populaire kroeg. Ook alle clubs zijn op loopafstand. Uiteraard kan je de volgende dag je rust pakken in het Vroesenpark, dat op nog geen 5 minuten fietsen vanaf huis ligt. Dit is een topplek voor studenten! Jatoch, nietdan?!

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

71

Studio's

5

Woonlagen

15

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Weenapad 13 t/m 165

Wijk

Cs kwartier (Stadscentrum)