• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Schutterstraat 26B

Midden in upcoming Crooswijk een appartementje huren tijdens je studententijd? Hier wil je wonen! In een leuke buurt, met veel groen om je heen en op tien minuten fietsen van het centrum. Je huis is ook nog eens klimaatbewust.

Woongebouw Schuttersstraat

In de Schuttersstraat huur je als student een klimaatbewust appartement met zonnepanelen op het dak. Alle appartementen hebben een open keuken en een eigen balkon, en op de begane grond zelfs een tuin erbij. De oude volksbuurt Crooswijk is helemaal hip. Je woont op vijf minuten fietsen van het Kralingse Bos en bent in tien minuten in het centrum.

Appartementen voor studenten

We verhuren acht energiezuinige appartementen aan studenten van gemiddeld 30 m2. Allemaal hebben ze twee kamers en een eigen balkon. Woon je op de begane grond? Dan heb je zelfs een tuin én een balkon. Iedere woning heeft een berging in het souterrain.

Upcoming Crooswijk

Crooswijk is een karakteristieke, oude volkswijk waar steeds meer nieuwe zaakjes komen, zoals koffiebar Croos. Aan de ene kant grenst de wijk aan het onder studenten populaire Kralingen, met leuke kroegen en het Kralingse Bos, waar je ’s zomers een festival pakt of rondje rent rond de Kralingse Plas. Ga je de andere kant op, kom je het Oude Noorden tegen met bekende straten als de Zwart Janstraat en Zwaanshals. Je bent in tien minuten fietsen in het centrum. In de buurt vind je veel supermarkten en winkels met spullen uit alle windstreken. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand!

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

fietsenberging

Iedere woning heeft een berging in het souterrain.

veilig wonen

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

2

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Schuttersstraat 26

Wijk

Crooswijk (Kralingen-Crooswijk)