• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Schutterstraat 23-27

Midden in een hippe wijk een appartementje huren tijdens je studententijd? Zoek niet verder! Je hebt met je appartement veel privacy, maar woont wel leuk samen in een gebouw met andere studenten. In Crooswijk woon je supercentraal en ben je zo in de stad, bij de hogeschool of de uni, en in studentenwijk Kralingen.

Woongebouw Schuttersstraat

In de Schuttersstraat huur je als student een appartement of studio. Het is een modern en energiezuinig pand met zonnepanelen op het dak. In crooswijk woon je ideaal tussen het centrum van Rotterdam en de Kralingse Plas in.

Appartementen voor studenten

We verhuren 23 twee-kamerappartementen van gemiddeld 30 m2. Ook is er één studio van 29 m2 met een extra open ruime om te slapen. Allemaal hebben ze een eigen balkon en een berging in het souterrain.

Volks en hip Crooswijk

Crooswijk is een wijk met vele gezichten. Het is een oude volkswijk waar rasechte Rotterdammers naast jonge stellen en studenten wonen. In de buurt vind je veel supermarkten en winkels met spullen uit alle windstreken. Ook komen er steeds meer nieuwe tentjes bij, zoals koffiebar Croos. Aan de ene kant grenst de wijk aan het studentikoze Kralingen, met leuke kroegen en de Kralingse Plas, waar je in de zomer met je huisgenoten in het gras kan chillen. Aan de andere kant heb je de wijk het Oude Noorden met bekende straten als de Zwart Janstraat en Zwaanshals. Met 10 minuten fietsen ben je in de stad en ook de universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand. 

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

fietsenberging

Iedere woning heeft een berging in het souterrain.

wasmachine

Wasmachineaansluiting aanwezig.

veilig wonen

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Studio's

1

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Schutterstraat 23 -27

Wijk

Crooswijk (Kralingen-Crooswijk)