De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Aanbod

Hoe weet ik welke woningen beschikbaar zijn?

Bij het actuele aanbod staan alle op dit moment beschikbare woningen. Staat je droomwoning er nog niet bij dan is deze nog niet in de verhuur. Elke dag wordt het aanbod bijgehouden vergeet dus niet regelmatig terug te komen om te kijken of er een geschikte woning aangeboden wordt.  

Hoe kan ik doorverhuizen?

Wanneer je een huurovereenkomst bij ons tekent vervalt je inschrijvingsduur. Wil je (in de toekomst) doorverhuizen? Dan is het slim je tijdig her in te schrijven bij ons via mijn Stadswonen. De kosten hiervoor zijn eenmalig € 15,-. Als huurder met een interne inschrijving bouw je sneller inschrijfduur op dan niet-huurders. Op deze manier wordt de doorstroom naar een woning die (beter) aansluit bij jouw doorlopend veranderende leefsituatie gestimuleerd. De woning die je achterlaat komt dan weer vrij voor een nieuwe huurder.

Waarom krijg ik geen terugkoppeling op mijn reactie op een aangeboden woning?

We krijgen heel veel reacties op de verschillende aangeboden woningen. Alleen de persoon die in aanmerking komt voor een bezichting of de personen die in aanmerking komen voor hospiteren ontvangen een bericht. Krijg je geen reactie en hoor je niets dan ben je het helaas deze keer niet geworden. Via mijn Stadswonen kun je wel zien of de woning reeds verhuud is of dat deze nog open staat.

Wat verhuren jullie?

Wij verhuren verschillende soorten woningen. Ons aanbod bestaat uit kamers, (zelfstandige) studio's, short stay woningen voor buitenlandse studenten en expats en appartementen.
Kijk voor beschikbare woningen in ons aanbod.