Mogelijkheden om je auto te parkeren

Foto van de parkeerplaats bij de GEB-toren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je auto te parkeren bij en rondom jouw woongebouw. Bij een aantal woongebouwen kan je een parkeerplaats huren. Je kan ook bij de gemeente kijken of je een parkeervergunning kan krijgen.

Woongebouw met parkeergelegenheid – geen betaald parkeren 

Neem contact op met ons om een parkeerplaats te huren. Is er een wachtlijst, dan nemen we contact met je op als er een plek vrij is en je bovenaan de lijst staat. Parkeer je auto tot die tijd aan de openbare weg.  

Woongebouw met parkeergelegenheid – betaald parkeren 

Neem contact op met ons om een parkeerplaats te huren. Is er een wachtlijst, dan nemen we contact met je op als er een plek vrij is en je bovenaan de lijst staat. Parkeer je auto tot die tijd aan de openbare weg met een parkeervergunning van de gemeente. Je kan alleen een parkeervergunning aanvragen als de auto op jouw naam staat en je bent ingeschreven bij de gemeente.   

Woongebouw zonder parkeergelegenheid – geen betaald parkeren 

Parkeer je auto aan de openbare weg.  

Woongebouw zonder parkeergelegenheid – betaald parkeren 

Parkeer je auto aan de openbare weg met een parkeervergunning van de gemeente. Je kan alleen een parkeervergunning aanvragen als de auto op jouw naam staat en je bent ingeschreven bij de gemeente.   

Parkeerplaats huren bij een ander woongebouw 

We hebben regelmatig parkeerplaatsen te huur bij andere woongebouwen.