De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Feijenoord - Kop van Zuid

Wonen op Kop van Zuid

Dynamisch en in ontwikkeling, de Kop van Zuid in de deelgemeente Feijenoord is populairder dan ooit. Ons woongebouw Cité heeft ruime appartementen en studio's en is erg gewild. Wil je hier wonen? Schrijf je dan snel in.

Het jongste en tegelijkertijd grootste woongebouw in ons bezit Cité vind je op de levendige Kop van Zuid met het Nieuwe Luxor theater, Hotel New York en de Cruise terminal. In dit op en top stukje Rotterdam gebeurt altijd wel wat. Door de metamorfose van Katendrecht is dit gedeelte van Rotterdam tegenwoordig hip en trendy. Bezoek het Deliplein met nieuwe en verrassende restaurantjes of ga voor volledig vers naar de . Door de aanleg van de Rijnhavenbrug sta je in een paar minuten op de Wilhelminapier.

Supermarkten en openbaarvervoer vind je in de directe omgeving van woongebouw Cité. Door de snelle metroverbinding zit je zo in het stadscentrum of bij je onderwijsinstelling.


Wist je dat?

  • Je met watertaxi in 4 minuten in Leuvenhaven bent?
  • Woonstad Rotterdam de campagne Ziezuid heeft opgezet om de mooie plekken in Zuid de aandacht te geven die het verdient?
  • De Kaapse Brouwers, de jongste stadsbrouwerij, gevestigd is in de Fenixloods?
  • Je vanuit woongebouw Cite zo de college zaal van Inholland Rotterdam in rolt?

Gert Jan

Geweldig uitzicht, vlak bij het hippe Katendrecht en als ik een feestje geef, dan kan ik een feestzaal in het gebouw afhuren. Ideaal!

Alexandra

Short Stay in Cité is perfect voor mij, alles is geregeld en het ligt lekker centraal

Anastasiia

Tijdens de Eurekaweek won ik een jaar gratis huur!