De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Parkeerplaats zoeken

Parkeerplaats huren Rotterdam

Ben je op zoek naar een parkeerplaats in Rotterdam? Met een eigen parkeerplaats bij je woning, opleiding of werk hoef je nooit meer ver te lopen. In ons ruime aanbod vind je gegarandeerd jouw parkeerplek.

Heb je een geschikte parkeerplaats gevonden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


Huurder Stadswonen Rotterdam

Huur je een woning van ons? Bekijk dan ook de mogelijkheden om je auto bij je woongebouw te parkeren.

Cité

In ons luxe gebouw Cité op Kop van Zuid vlakbij de Erasmusbrug hebben wij een overdekte parkeergarage met parkeerplaatsen die je voor minimaal een maand kunt huren.

Meer informatie

Snellinckstraat

In een afgesloten parkeergarage dicht bij het centrum van Rotterdam hebben we regelmatig parkeerplaatsen beschikbaar. De Snellinckstraat is een zijstraat van de ’s Gravendijkwal en ligt dichtbij Erasmus MC, Hogeschool Rotterdam en de Rochussenstraat.

Meer informatie

Puntegale

Het voormalige Belastingkantoor aan de Puntegaalstraat is omgetoverd tot een afgesloten parkeerterrein. Je kunt nu bij ons onderdeks vaste parkeerplaatsen huren.

Meer informatie

Maasboulevard

Op een steenworp afstand van het centrum en de Oude Haven hebben we regelmatig flexibele parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen liggen bij ons woongebouw Maasboulevard op een afgesloten terrein.

Meer informatie

GEB-Toren

De GEB-Toren aan de Rochussenstraat biedt parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein. Je kunt hier voordelig en per direct een parkeerplaats huren. Het is dicht bij het centrum, Erasmus MC en de locaties Academieplein en Museumpark van Hogeschool Rotterdam.

Meer informatie

Delfshaven

Dit voormalige pakhuis aan de Coolhaven beschikt voor een parkeergarage. We hebben hier regelmatig flexibele parkeerplaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Elisabethhof

In de populaire wijk Kralingen kun je als bewoner van de Elisabethhof flexibele parkeerplaatsen huren. De overdekte parkeerplekken liggen op een afgesloten terrein onder het woongebouw en zijn regelmatig beschikbaar.

Meer informatie

Hofdijk

Vlak bij het centrum van Rotterdam, op korte afstand van Hofplein, ligt ons woongebouw Hofdijk. Je kunt hier een voordelige parkeerplaats huren op een afgesloten terrein. De plekken zijn regelmatig beschikbaar.

Meer informatie

Vondelweg

Het woongebouw Vondelweg biedt parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein. Je kunt hier voordelig en per direct een parkeerplaats huren. Het ligt in een rustige buurt, dicht bij het centrum.

Meer informatie

Interesse?

Informatie over beschikbaarheid van een parkeerplaats?

Stuur een e-mail naar info@stadswonenrotterdam.nl, met daarbij de volgende info:

Huurder van Stadswonen Rotterdam:

  • Kopie rijbewijs
  • Kopie kenteken
  • Indien van toepassing kopie lease-overeenkomst
  • Zakelijke aanvraag? voeg Kopie KvK toe.

Huur je geen woonruimte bij Stadswonen? Dan ontvangen wij ook graag persoonlijke gegevens zoals; volledige naam, geboortedatum, adres, e-mailadres en telefoonnummer