De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Huren of kopen na Stadswonen Rotterdam

Kopen of huren in Rotterdam na je 28ste

Als studentenhuisvester richten we ons op studenten in Rotterdam. Natuurlijk willen we je ook na je studie helpen bij het vinden van een passende woning. Tot en met 27 jaar kan je doorverhuizen naar een appartement van Stadwonen Rotterdam. Na je 28ste is dit niet meer mogelijk. Er zijn wel andere opties om een woning in Rotterdam te vinden:

Op Woonnet Rijnmond vind je het aanbod van alle woningcorporaties in de regio Rijnmond. Dit zijn met name huurwoningen waarvoor je in aanmerking komt als je niet te veel verdient. Je betaalt € 10,- per jaar en bouwt direct inschrijfduur op. De voorwaarden vind je op de website van Woonnet Rijnmond.

 

Bij Woonstad Rotterdam heb je ruime keus uit starterswoningen en appartementen in de vrije sector vanaf € 721 per maand. Ze zijn direct beschikbaar! Ook zit je niet vast aan een minimale contractduur en kan dus vertrekken wanneer je maar wil. Handig wanneer je nog niet helemaal zeker weet of je ergens voor een lange tijd wil wonen. Je betaalt geen inschrijf- of bemiddelingskosten.

 

Woonstad Rotterdam heeft koopwoningen door heel Rotterdam. Als huurder van Stadswonen Rotterdam heb je mogelijk voorrang bij het kopen van een woning van Woonstad Rotterdam. Een voorwaarde is dat je je huidige woonruimte leeg achterlaat en je inkomen past bij de koopsom. 

 
Er zijn verschillende websites die je helpen bij het vinden van een huur- of koopwoning in Rotterdam, zoals funda.nl, pararius.nl, jaap.nl.