De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Huren of kopen na Stadswonen Rotterdam

Kopen of huren in Rotterdam na je 27ste

Als studentenhuisvester richten we ons op studenten in Rotterdam. Natuurlijk willen we je ook na je studie helpen bij het vinden van een passende woning.

Tot en met 27 jaar kan je doorverhuizen naar een appartement van Stadwonen Rotterdam. Na je 27ste is dit niet meer mogelijk. Er zijn wel andere opties om een woning in Rotterdam te vinden.

Op Woonnet Rijnmond vind je het aanbod van alle woningcorporaties in de regio Rijnmond. Dit zijn met name huurwoningen waarvoor je in aanmerking komt als je niet te veel verdient. Je betaalt € 10,- per jaar en bouwt direct inschrijfduur op. De voorwaarden vind je op de website van Woonnet Rijnmond.

 

Bij Woonstad Rotterdam heb je ruime keus uit starterswoningen en appartementen in de vrije sector vanaf € 808,07 per maand. Ze zijn direct beschikbaar! Je zit niet vast aan een minimale contractduur, je kan dus weer vertrekken wanneer je maar wil. Handig wanneer je nog niet helemaal zeker weet of je ergens voor een lange tijd wil wonen. Je betaalt geen inschrijf- of bemiddelingskosten. Voor mensen met een middeninkomen zijn er huurwoningen tot  € 1075 per maand

 

Woonstad Rotterdam heeft koopwoningen door heel Rotterdam. Als huurder van Stadswonen Rotterdam heb je mogelijk voorrang bij het kopen van een woning van Woonstad Rotterdam. Een voorwaarde is dat je je huidige woonruimte leeg achterlaat en je inkomen past bij de koopsom. 

 
Er zijn verschillende websites die je helpen bij het vinden van een huur- of koopwoning in Rotterdam, zoals funda.nl, pararius.nl, jaap.nl.