De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

kameractie eerstejaars studenten rotterdam

Kameractie - speciaal voor eerstejaars!

Studeren in Rotterdam? Op kamers in Rotterdam! Ben je jonger dan 23 jaar én ga jij in september in Rotterdam jouw eerste voltijd hbo/wo studie volgen? Meld je aan voor de Kameractie. Zo heb je als eerstejaars, eerste kans!

Deze zomer verhuren wij een selectie van onze kamers aan eerstejaars studenten. Zo heb je als eerstejaars meer kans om snel een kamer in Rotterdam te huren. 

Aanmelden voor Kameractie 2019

Wil je meedoen aan de Kameractie 2019? Schrijf je in bij ons als woningzoekende. Vanaf midden mei kan je je via je profiel in MijnStadswonen aanmelden voor de Kameractie.

Als je bent aangemeld, dan kan je vanaf juli reageren op woningen die we adverteren met ‘kameractie’ om zo als eerstejaars voorrang te krijgen bij het toewijzen van de kamer. Deelnemen is geen garantie op een kamer. Er reageren natuurlijk meer eerstejaarsstudenten.

Voorwaarden Kameractie 2019

  • Je bent tussen de 17 en 23 jaar
  • Je gaat voor het eerst beginnen met een voltijd hbo/wo studie
  • Je start je studie in september 2019 in Rotterdam 
  • Bij het tekenen van je huurovereenkomst kan je een DUO-bewijs laten zien of een definitief inschrijfbewijs van je opleiding

Welke kamers doen mee?

In 2019 zijn een aantal woongebouwen geselecteerd om mee te doen met de kameractie. Gedurende de actieperiode kan het zijn dat ook bij andere woongebouwen een kamer geselecteerd wordt voor de Kameractie.

Actieperiode

Je kan je tot 1 september 2019 aanmelden voor de kameractie. Zolang er nog kamers beschikbaar zijn en je hebt je vóór 1 september 2019 aangemeld, kan je reageren op advertenties met het kenmerk ‘Kameractie’.