De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

kameractie eerstejaars studenten rotterdam

Kameractie - speciaal voor eerstejaars!

Studeren in Rotterdam? Op kamers in Rotterdam! Ben je jonger dan 23 jaar én ga jij in september in Rotterdam jouw eerste voltijd hbo/wo studie volgen? Meld je aan voor de Kameractie. Zo heb je als eerstejaars, eerste kans!

Deze zomer verhuren wij een selectie van onze kamers aan eerstejaars studenten. Zo heb je als eerstejaars meer kans om snel een kamer in Rotterdam te huren. 

Aanmelden voor Kameractie 2018

Om in aanmerking te komen voor de kamers die wij deze zomer speciaal aan eerstejaars verhuren, moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Stadswonen Rotterdam. Vanaf begin juni kun je je via je profiel in MijnStadswonen aanmelden voor de Kameractie (voorbeeld). Aanmelden voor de actie kan binnenkort via je profiel in Mijn Stadswonen. 

Met je aanmelding voor de kameractie, kan je vanaf juli reageren op woningen die geadverteerd worden met 'kameractie' om zo als eerstejaars voorrang te krijgen bij de toewijzing van de kamer.  Deelnemen is geen garantie op een kamer, want er reageren nog natuurlijk nog meer eerstejaars studenten.  

Voorwaarden Kameractie 2018

  • Je bent tussen de 17 en 23 jaar
  • Je gaat voor het eerst starten met een voltijd hbo/wo studie
  • Je start in september 2018 in Rotterdam 
  • Bij het tekenen van je huurovereenkomst kun je een DUO-bewijs overleggen of een definitief inschrijfbewijs van jouw opleiding


Welke kamers doen mee?

In 2018 zijn een aantal woongebouwen geselecteerd om mee te doen met de kameractie. Gedurende de actieperiode kan het zijn dat ook bij andere woongebouwen een kamer geselecteerd wordt voor de Kameractie.

Actieperiode

Aanmelden voor de Kameractie is mogelijk tot 1 september 2018. Zolang er nog kamers beschikbaar zijn, kun je wanneer je voor 1 september aangemeld hebt, reageren op advertenties met het kenmerk 'kameractie'.