De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Pagina niet gevonden

Deze pagina bestaat niet (meer) of de woonruimte die je wilt bekijken staat niet meer geadverteerd.


Wat nu?


OF:
  • Controleer of je een spelfout heb gemaakt bij het intypen van het webadres.
  • Zoek verder via de zoekbalk rechts boven op de website.
  • Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!


Wil je ons helpen? Geef het ons door!

Ben je hier gekomen door te klikken op een link? Help ons de website up to date te houden en informeer onze webmaster over deze ‘dode link’. Stuur een e-mail naar info@stadswonenrotterdam.nl. Alvast heel erg bedankt. 

Facebook

Love is in the air.. Wij begrijpen dat je soms tot over je oren verliefd bent en je niets liever wil dan 24/7 bij je lover zijn. Daarom kun je bij Stadswonen Rotterdam in bijna al onze appartementen samenwonen! Ben jij ready voor de volgende stap (lees: inclusief vuile sokken en ondergoed, wc-bril omhoog, de hele mikmak)? Stem en tag dan je toekomstige huisgenoot!

Facebook

We hebben de hippe spots uit Rotterdam Noord voor je op een rijtje gezet. Ga eens langs bij het nieuwe eettentje Wes; deze fijne hang-out is een koffiehuis, restaurant en kroeg in een! Geniet van een heerlijke cocktail in een pretty pink omgeving bij Rose Rouge, een lekkere weekschotel bij Westerkaatje of volg een cursus pizza bakken met je vrienden bij Speck!

Facebook

Vind jij het tof om met jouw studentenhuis,- kamer,- of studio te zien shinen op de Stadswonen website & social media, zoals deze toppers👇? Stuur ons dan een berichtje! Wij komen graag bij jullie langs om een tof item op te nemen!

Facebook

Uniek wonen? Huur een kamer, studio of appartement in een historische kerk! In de Kerk woon je vlakbij het centrum en de Kralingse Plas. Wanneer je behoefte hebt aan gezelligheid kan je altijd borrelen of een potje poolen in gezamenlijke ruimte en chillen op het dakterras.