De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Burgemeester Meineszlaan 29

Een bijzonder, statig pand met twee studentenkamers en vier appartementen. De appartementen zijn ideale studentenwoningen als je wilt samenwonen.

Wil je een betaalbare kamer huren op fietsafstand van het centrum? Dan is dit de plek voor jou. Je woont dicht bij de groene, mooie Heemraadssingel en staat binnen 10 minuten fietsen in het centrum of op Rotterdam Centraal. Diverse onderwijsinstellingen als de Erasmus Universiteit en diverse locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op fietsafstand en anders pak je de tram of de metro.

De kamers zijn tweepersoonskamers. Je hebt je eigen kamer en deelt badkamer, keuken en toilet met één andere student. De appartementen zijn ruim en erg geschikt als je wilt samenwonen. Je hebt alle voorzieningen voor jezelf. In je eentje kun je natuurlijk ook prima een appartement huren.

Wil je hier een studentenwoning huren? Reageer dan snel als er eenn kamer of appartement beschikbaar is. Sta je nog niet ingeschreven? Vul dan het inschrijfformulier in en bouw inschrijfduur op. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe sneller je een kamer of studentenwoning krijgt toegewezen.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
0
Doelgroep(en)

Werkende
Aantal kamers
2
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
4
Aantal shortstay kamers
0
Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Er is een tuin aanwezig

Burgemeester Meineszlaan 29

Adres Burgemeester Meineszlaan 29
Locatie Nieuwe Westen

Foto's