• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Woningen en woongebouwen

De oude haven in Rotterdam

We verhuren kamers en studio’s aan studenten en appartementen aan huurders van Stadswonen die afgestudeerd zijn. Onze woongebouwen met studentenwoningen liggen precies op de plekken waar je als student wil wonen: in en rond het centrum en in de buurt van onderwijsinstellingen en het openbaar vervoer.

Ben je eerstejaarsstudent? Schrijf je dan in voor onze Eerstejaars Kameractie.

Studentenkamers in Rotterdam 

Als huurder van een kamer deel je meestal de keuken, badkamer en het toilet met een of meer huisgenoten. Sommige kamers hebben een eigen badkamer en toilet. Onze kamers zijn voor studenten in de leeftijd van 16 tot en met 27 jaar die een voltijd mbo, hbo of wo studie volgen of gaan volgen in Rotterdam.  

Studentenstudio’s in Rotterdam 

Een studio is een éénkamerappartement. Je hebt een ruimte voor jou alleen met een eigen keuken en een badkamer en toilet. Onze studio’s zijn voor studenten in de leeftijd van 16 tot en met 27 jaar die een voltijd mbo, hbo of wo studie volgen of gaan volgen in Rotterdam. Houd er rekening mee dat de wachttijd voor een studio gemiddeld langer is dan voor een kamer. 

Appartementen voor afgestudeerde huurders 

Als je eenmaal bij ons woont, kan je na je studie reageren op onze appartementen voor afgestudeerden. Wij verhuren deze aan bewoners in de leeftijd van 23 tot en met 27 jaar die inkomen hebben uit werk. Het huurcontract is voor maximaal vijf jaar. Bekijk hoe doorverhuizen werkt.

Onze woongebouwen 

Wonen in een oude kerk, op kamers met uitzicht op de Maas of je eigen plek naast de Universiteit. Bij ons woon je in leuke woongebouwen op unieke plekken. Ieder gebouw heeft zijn eigen karakter en bijzonderheden. 

Al onze woongebouwen liggen in en om het centrum en in de buurt van OV en de onderwijsinstellingen. We hebben grote woongebouwen waarbij je met veel andere studenten woont, maar ook kleinschalige wooncomplexen. Neem een kijkje in onze woongebouwen en kies wat bij je past.