De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Voor studenten zorg, onderwijs, politie

Pilot maatschappelijke studenten op kamers

Studeer jij voor een maatschappelijk beroep en wil je op kamers in Rotterdam? Doe mee met onze pilot en wie weet woon je binnenkort op jezelf.

In Rotterdam is een tekort aan werknemers in de zorg, het onderwijs en bij de politie. Samen met de gemeente werken we eraan om studenten die in deze beroepen gaan werken aan te trekken en te behouden voor de stad. We zijn daarom een pilot gestart om deze studenten aan een kamer te helpen.


Voorwaarden

Je kan meedoen met de pilot als je voltijd student bent bij een van onderstaande opleidingen aan een onderwijsinstelling in Rotterdam. Daarnaast ben je jonger dan 28 jaar.

Onderwijs

  • Pabo
  • Tweedegraads lerarenopleiding voor een van de tekortvakken (Nederlands, Duits, Frans, informatica, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, Latijn of Grieks) 
  • Onderwijsassistent

Zorg

  • Verpleegkunde niveau 4 en 6
  • Doktersassistent niveau 4
  • Verzorgende niveau 3

Politie

  • De Politieacademie

Aanmelden voor de pilot

Voldoe je aan de voorwaarden en wil je meedoen aan de pilot om een kamer te vinden in Rotterdam?

  1. Schrijf je bij ons in. Dit hoef je niet te doen als je al bij ons ingeschreven staat.
  2. Stuur een e-mail naar verhuur@stadswonenrotterdam.nl met als onderwerp ‘maatschappelijke studenten’. Vermeld hierbij je inschrijfnummer, welke opleiding je doet en aan welke onderwijsinstelling.
  3. We nemen contact met je op en bieden eenmalig een kamer aan in een van onze woongebouwen. 

Vragen?

Heb je vragen over deze pilot? Stuur een e-mail naar verhuur@stadswonenrotterdam.nl met als onderwerp ‘maatschappelijke studenten’.