De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Rotterdamse Kamer Kijk Dag

9 juni 2018

Rotterdamse Kamer Kijk Dag 2018

Ga je studeren in Rotterdam? Kom op zaterdag 9 juni naar de Rotterdamse Kamer Kijk Dag en ervaar hoe leuk het is om te wonen in deze wereldstad. Je kunt die dag sfeerproeven in onze woongebouwen. De huidige bewoners leiden je rond en vertellen over hun woning, de wijk en het studentenleven in Rotterdam.

De Rotterdamse Kamer Kijk Dag is gratis te bezoeken. Voor jou, maar ook voor je zus, broer, een vriend of ouders die je misschien wel mee wilt nemen. In totaal kun je 17 locaties bezoeken, waarvan 11 woongebouwen van Stadswonen Rotterdam.

Centraal infopunt
Je start bij het Schielandhuis, het centrale infopunt waarbij we je wegwijs maken in de stad en je laten zien welke woongebouwen er te bezoeken zijn. Ook kun je er terecht voor vragen zoals de kosten voor het huren van een kamer, de gemiddelde wachttijden en hoe het inschrijven werkt. 

Twijfel je nog, of wil je gewoon weten wat je kunt verwachten? Bekijk dan het filmpje van vorig jaar. 

Praktische info

  • Voor wie: (aankomend) studenten in Rotterdam 
  • Datum: zaterdag 9 juni 2018
  • Tijdstip: het centrale infopunt is open van 10.00 tot 16.00 uur, de woongebouwen zijn te bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur
  • Locaties: In totaal openen 17 locaties hun deuren, waarvan 11 woongebouwen van Stadswonen Rotterdam
  • Centraal infopunt: het Schielandhuis aan de Korte Hoogstraat 
  • Toegang: gratis 

Locaties

Door heel Rotterdam zijn tussen 11.00 en 15.00 uur verschillende locaties te bezoeken. In totaal openen 17 locaties hun deuren, waarvan 11 woongebouwen van Stadswonen Rotterdam.  Bekijk ze hieronder en plan alvast je route, of laat je adviseren bij het centrale infopunt in het Schielandhuis. Het infopunt is open van 10.00 tot 16.00 uur.  

De Rotterdamse Kamer Kijk Dag is een initiatief van Stadswonen Rotterdam, Wonen in Rotterdam en SSH.