Home - student housing in Rotterdam

The website of Stadswonen Rotterdam uses cookies. Do not show this window again.

Student housing in Rotterdam

Search directly

Apartments
33 available

25 and 26 March there is technical maintenance on our website. Some functionalities might be not available. You can reach us Monday the 27th again!

Get set with Stadswonen

Why us?

  • Student rooms starting at EUR 300
  • Largest selection in Rotterdam
  • Housing allowance possible
  • Prime locations in Rotterdam
  • Reliable, affordable and safe

Alexandra

Short Stay at Cité suits me perfectly: everything has been arranged and the location’s nice and central.

Mathieu

Living here in the Witte de With district is fantastic – I couldn’t imagine a better neighbourhood.

Birgit

I moved here for love, but I ended up falling in love with the city!

Christiaan

The absolute best time to enjoy the view is during our joint rooftop barbecues.

Coffee corner

Blogs
07 okt 2016

Looking for a fun dorm in Rotterdam? Get set with Stadswonen Rotterdam!

Are you searching for an affordable dorm in Rotterdam? To help you out, we’ve gathered the 5 most frequently asked questions:

Read more
Facebook

Ben je net zo gek op Rotterdam als wij dat zijn en huur je bij Stadswonen Rotterdam? Wil jij iedereen vertellen hoe tof jij woont en ben je niet verlegen om wat vragen te beantwoorden op film? Dan zijn wij op zoek naar jou! De eerste opnames zijn gestart met Olle die in De Hoge Wiek woont. Hij geeft iedereen een blik in zijn studentenkoelkast- en kamer. De video is zo leuk geworden en nu willen we meer verhalen horen! Hoe leuk woon jij? Inspireer toekomstige Rotterdammers en vertel je verhaal. Plaats je reactie onder dit bericht en vertel in welk woongebouw jij woont, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Facebook

In het upcoming Oude Noorden wonen Nina en Tess. Beide meiden zijn student en al vriendinnen voordat ze besloten in de stad te gaan wonen. Hoe zorg je ervoor dat het gezellig blijft in huis? Lees het hele interview met deze twee Rotterdamse studenten hier! http://bit.ly/2niPjvM

Facebook

De winnares van onze win actie van het evenement Tafel Op Zuid is Linda Paine. Gefeliciteerd!!! Jij schuift op 25 maart aan tafel voor een overheerlijke lunch van niemand minder dan de chef van restaurant Las Palmas Rottedam. Stuur je ons een privé bericht met jouw contactgegevens en je introducé van die dag?

Facebook

Yum nachos! Binnenkort een huisfeestje op de planning? Dan is dit het ideale recept om jouw vrienden te voorzien van een lekkere en makkelijke late night snack. Natuurlijk ook easy voor een brakke zondag!