De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Pagina niet gevonden

Deze pagina bestaat niet (meer) of de woonruimte die je wilt bekijken staat niet meer geadverteerd.


Wat nu?


OF:
  • Controleer of je een spelfout heb gemaakt bij het intypen van het webadres.
  • Zoek verder via de zoekbalk rechts boven op de website.
  • Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!


Wil je ons helpen? Geef het ons door!

Ben je hier gekomen door te klikken op een link? Help ons de website up to date te houden en informeer onze webmaster over deze ‘dode link’. Stuur een e-mail naar info@stadswonenrotterdam.nl. Alvast heel erg bedankt. 

Facebook

Creatieveling Maritte Joseph woont in een knusse ‘urban jungle’ in ons woongebouw aan de Essenburgsingel. Wil jij weten hoe zij aan haar appartement is gekomen, bij welke hotspots zij drankjes doet en haar vega gerechten afhaalt? Je leest het hier: http://bit.ly/2H8Lm6P

Facebook

Pokeravondjes, film marathons en in stijl vergaderen; de wooncommissie van woongebouw de Hoge Wiek heeft de handen uit de mouwen gestoken en deze oude TL bunker omgebouwd tot dé hotspot van het flatgebouw. Ben je benieuwd? Lees mee en doe inspiratie op! http://bit.ly/2H6rMbi

Facebook

So much to do, so little time. De dagen worden langer, dus we kunnen ‘s avonds wel wat beters bedenken dan uren in de keuken staan. Laat je huisgenoten maar even voor wat het is en ga zelf aan de slag met deze makkelijke gerechten:

Facebook

De laatste weken zijn altijd het zwaarst. Je agenda staat vol met deadlines en je motivatie is nog nooit zo laag geweest. Zie jij het ook niet meer zitten en google je alleen maar naar zonnige bestemmingen? Wij geven je 5 tips om die laatste periodes van het schooljaar door te komen.