De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Room tour van Louise

12 nov 2017

Room tour van Louise
Louise woont in woongebouw De Snor in Prins Alexander. Met een studio van 25 vierkante meter heeft ze niets te klagen.

'Ik woon echt groot voor een student’

Naam: Louise
Woont in: woongebouw De Snor in Prins Alexander, Rotterdam 
Studeert: Financial Economics aan de Erasmus Universiteit 

Is De Snor een aanrader voor studenten? 
Vind ik van wel. Het is ideaal gelegen, vijf minuten fietsen van de uni. De wooncommissie is heel actief en we hebben genoeg fietsenstallingen. En echt handig is de gratis parkeerplek achter het gebouw, voor als je bezoek met de auto komt.

En hoe zit het met de kamers? 
Ik heb zelf een studio van 25 vierkante meter, echt groot voor een student! Ik heb dus alles voor mezelf. Maar er zijn ook kamers hoor. Dan deel je keuken en badkamer met huisgenoten.

Heb je leuk contact met je huisgenoten? 
Doordat de wooncommissie heel actief is worden er veel activiteiten georganiseerd waarbij je iedereen uit het gebouw goed leert kennen. Om de maand wordt er wel een borrel gehouden. Via de facebookgroep worden regelmatig oproepjes geplaatst. ‘Wie heeft er eieren’ of ‘kan ik bij iemand suiker lenen’. Daar komt altijd wel een reactie op.

11 dec 2019

Een kijkje in de kamer van Susan

Susan verhuisde van studio naar appartement en weet als geen ander hoe je een kleine woonruimte het beste kan inrichten.

#hometour
Lees meer
26 aug 2019

Een kijkje in de kamer van Marieke

Marieke is trotse bewoonster van een toffe kamer in woongebouw Delfshaven aan de Coolhaven. Naast Temptation Island kijken met haar huisgenoot, gaat ze graag op stap en heeft ze alle ins en outs voor waar je moet zijn in Rotterdam.

#hometour
Lees meer
01 apr 2019

International student Matviy Yudin rents a studio in Crooswijk

Mat recently moved from a student room into a studio apartment in the Schuttersstraat building in Crooswijk. He is an international student from Ukraine.

#hometour
Lees meer