De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Room tour van Josine

07 okt 2017

Room tour van Josine
Josine kreeg snel een kamer via de Eerstejaars Kameractie. Ze woont heel gezellig in de Bredestraat, maar droomt stiekem al van een eigen studio of appartement.

'Je woont hier midden in de stad'

Naam:   Josine 
Studeert:   Master of Global Business & Sustainability bij Erasmus Universiteit 
Woont in:  woongebouw Bredestraat in het centrum van Rotterdam

Bevalt het wonen in de Bredestraat? 
Zeker, het ligt op een fantastische locatie midden in de stad. Je kunt in dit gebouw starten in een kamer en vervolgens doorgroeien naar een zelfstandige studio. Handig voor als ik ooit wat meer privacy wil. Maar voor nu is het heel gezellig hoor. 

Wat is er zo gezellig? 
Ik woon met leuke mensen in het gebouw, we hebben goed contact. Via een Facebookpagina houden we elkaar op de hoogte van nieuwtjes en leuke activiteiten. Zo komt er binnenkort een bbq aan.

Hoe ben je aan een kamer gekomen? 
Ik kreeg vrij snel een kamer via de eerstejaars kameractie van Stadswonen. Ideaal, want als je eenmaal huurt bij Stadswonen kun je gemakkelijk doorstromen naar een andere ruimte in een ander of hetzelfde woongebied. Wooncarrière noemen ze dat.

11 dec 2019

Een kijkje in de kamer van Susan

Susan verhuisde van studio naar appartement en weet als geen ander hoe je een kleine woonruimte het beste kan inrichten.

#hometour
Lees meer
26 aug 2019

Een kijkje in de kamer van Marieke

Marieke is trotse bewoonster van een toffe kamer in woongebouw Delfshaven aan de Coolhaven. Naast Temptation Island kijken met haar huisgenoot, gaat ze graag op stap en heeft ze alle ins en outs voor waar je moet zijn in Rotterdam.

#hometour
Lees meer
01 apr 2019

International student Matviy Yudin rents a studio in Crooswijk

Mat recently moved from a student room into a studio apartment in the Schuttersstraat building in Crooswijk. He is an international student from Ukraine.

#hometour
Lees meer