De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Let the summer(job) begin

25 jun 2020

Let the summer(job) begin
Ben jij op zoek naar een vakantiebaantje voor deze zomer? Wij hebben de leukste bijbaantjes in 010 voor jou gevonden! Indoor of outdoor? We got you covered! Check hier welk type je bent:

1. Het buitentype

Vakantiewerk in het groen: niets is mooier dan werken in of aan de natuur, toch?! Ga dan deze zomer aan de slag in de groenvoorziening: bosmaaien, snoeien, onkruid bestrijden, schoffelen en bladblazen. Ben je deze zomer lekker in de buitenlucht bezig en kan je ook nog eens wat zonnestralen opvangen.
Salaris: gemiddeld tussen de €5 en €10 bruto per uur.

2. Het vrolijke type

Cadeaubezorger: hoe leuk is het om een ander blij te maken met een pakketje? Zie je het al voor je: lekker op de fiets door de stad crossen én blije gezichten bij de voordeur als jij langskomt. De postkantoren kunnen jouw hulp hard gebruiken.
Salaris: het zakcentje dat jou te wachten staat is ongeveer €10 bruto per uur.


3. Het behulpzame type

Ben jij toch iemand die liever binnen werkt? Dan zou het ondersteunen van een klantenservice (voor bijvoorbeeld Bol.com) wellicht iets voor jou kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een afwisselende zomerbaan dan is dit het voor jou, want geen conversatie is hetzelfde. De vacatures voor deze vakantiebaan vind je op verschillende websites.
Salaris: ook dit baantje verdient ongeveer €10 bruto per uur.25 nov 2020

Ik mis het sociale leven echt wel. Hidde over zijn studentenleven in coronatijd

Op kamers wonen in corona-tijd is niet altijd makkelijk, maar Hidde weet er samen met zijn huisgenoten het beste van te maken. Nu hij al zijn lessen online volgt, kan hij zelf zijn dag indelen. Hij heeft nu tijd om te gaan hardlopen en binnenkort pakt hij het boksen ook weer op.

#hometour
Lees meer
22 jun 2020

Het studentenleven van Dana in corona-tijd

Op kamers wonen in corona-tijd is niet altijd makkelijk, maar Dana maakt er het beste van. Ze heeft nu meer tijd om te koken, ontdekt nieuwe plekjes in de stad en voor vakantie hoeft ze niet ver weg: ‘Zomer in Rotterdam is ook genieten!’

#hometour
Lees meer
05 mei 2020

Op kamers gaan in coronatijd: hoe werkt dat?

Je gaat studeren in Rotterdam en wil op kamers. Hartstikke leuk, maar hoe gaat dat met de coronaregels? En kan dat allemaal nog wel? Ja hoor, het kan gewoon! Of misschien niet helemaal ‘gewoon’, sommige dingen gaan net even iets anders. We praten je bij over hoe jij die leuke kamer huurt en geven je een aantal verhuistips.

#woontips #nieuwstekkie
Lees meer