De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Let the summer(job) begin

25 jun 2020

Let the summer(job) begin
Ben jij op zoek naar een vakantiebaantje voor deze zomer? Wij hebben de leukste bijbaantjes in 010 voor jou gevonden! Indoor of outdoor? We got you covered! Check hier welk type je bent:

1. Het buitentype

Vakantiewerk in het groen: niets is mooier dan werken in of aan de natuur, toch?! Ga dan deze zomer aan de slag in de groenvoorziening: bosmaaien, snoeien, onkruid bestrijden, schoffelen en bladblazen. Ben je deze zomer lekker in de buitenlucht bezig en kan je ook nog eens wat zonnestralen opvangen.
Salaris: gemiddeld tussen de €5 en €10 bruto per uur.

2. Het vrolijke type

Cadeaubezorger: hoe leuk is het om een ander blij te maken met een pakketje? Zie je het al voor je: lekker op de fiets door de stad crossen én blije gezichten bij de voordeur als jij langskomt. De postkantoren kunnen jouw hulp hard gebruiken.
Salaris: het zakcentje dat jou te wachten staat is ongeveer €10 bruto per uur.


3. Het behulpzame type

Ben jij toch iemand die liever binnen werkt? Dan zou het ondersteunen van een klantenservice (voor bijvoorbeeld Bol.com) wellicht iets voor jou kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een afwisselende zomerbaan dan is dit het voor jou, want geen conversatie is hetzelfde. De vacatures voor deze vakantiebaan vind je op verschillende websites.
Salaris: ook dit baantje verdient ongeveer €10 bruto per uur.



18 mrt 2024

Low-budget schoonmaaktips

Het weer in Nederland is niet altijd te voorspellen, maar of het nu stormt of de zon schijnt: de lente staat voor de deur! En dan is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Iets uit je oma’s tijd? Nee hoor! Die voorjaarsschoonmaak is ook voor jou en je woning een goed idee!

#woontips
Lees meer
20 dec 2022

Woontip! Tips om brand te voorkomen en wat te doen bij brand in je woning.

Peter Schuurmans is hoofd Afdeling Veilig Leven van de veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Hij weet alles over wat je moet doen bij brand in huis. En nog belangrijker: over hoe je zorgt dat er geen brand komt. Hij deelt zijn beste tips.

#woontips
Lees meer
19 dec 2022

Woontip! Veilig de donkere dagen door

Het is winter! Dé tijd om het binnen gezellig en warm te maken! Maar het kan ook té gezellig en té warm worden. Zit je niet te wachten op ongenode gasten en verzengende hitte? Lees dan onze tips.

#woontips
Lees meer