De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Let the summer(job) begin

25 jun 2020

Let the summer(job) begin
Ben jij op zoek naar een vakantiebaantje voor deze zomer? Wij hebben de leukste bijbaantjes in 010 voor jou gevonden! Indoor of outdoor? We got you covered! Check hier welk type je bent:

1. Het buitentype

Vakantiewerk in het groen: niets is mooier dan werken in of aan de natuur, toch?! Ga dan deze zomer aan de slag in de groenvoorziening: bosmaaien, snoeien, onkruid bestrijden, schoffelen en bladblazen. Ben je deze zomer lekker in de buitenlucht bezig en kan je ook nog eens wat zonnestralen opvangen.
Salaris: gemiddeld tussen de €5 en €10 bruto per uur.

2. Het vrolijke type

Cadeaubezorger: hoe leuk is het om een ander blij te maken met een pakketje? Zie je het al voor je: lekker op de fiets door de stad crossen én blije gezichten bij de voordeur als jij langskomt. De postkantoren kunnen jouw hulp hard gebruiken.
Salaris: het zakcentje dat jou te wachten staat is ongeveer €10 bruto per uur.


3. Het behulpzame type

Ben jij toch iemand die liever binnen werkt? Dan zou het ondersteunen van een klantenservice (voor bijvoorbeeld Bol.com) wellicht iets voor jou kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een afwisselende zomerbaan dan is dit het voor jou, want geen conversatie is hetzelfde. De vacatures voor deze vakantiebaan vind je op verschillende websites.
Salaris: ook dit baantje verdient ongeveer €10 bruto per uur.21 jun 2022

Op vakantie? Laat je woning goed achter met deze tips

Van veilig tegen inbraak tot tegengaan van sluipverbruik: hieronder vind je de handigste tips om je huis goed achter te laten als je op vakantie gaat of de zomer bij je ouders doorbrengt. En als bonus nog een tip voor als je thuiskomt.

#woontips
Lees meer
18 mrt 2021

Klein ongeluk, grote gevolgen: bescherm je spullen

Met een inboedelverzekering is de schade aan je spullen gedekt én kun je een tijdelijke woonruimte krijgen.

#woontips
Lees meer
02 dec 2020

Brand in huis, je moet er niet aan denken. Of juist wel?

Peter Schuurmans is hoofd Afdeling Veilig Leven van de veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Hij weet alles over wat je moet doen bij brand in huis. En nog belangrijker: over hoe je zorgt dat er geen brand komt. Hij deelt zijn beste tips.

#woontips
Lees meer