De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Eerstejaars? Eerste keus!

27 mei 2018

Eerstejaars? Eerste keus!
Doe jij examen en sta jij op het punt om je ouderlijk huis (hopelijk) voorgoed te verlaten en heb je een kamer nodig? Wij zien alleen maar mogelijkheden!

Nooit meer te laat voor college, geen enkel feestje overslaan, nooit meer de trein missen en vooral heel veel toffe mensen ontmoeten. Rotterdam is dé studentenstad waar jij naar op zoek bent! 

Snel een kamer
Omdat jij waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd hebt (denk: waar zijn de beste feestjes, waar stopt de dichtstbijzijnde Bobbus, hoe ga ik de maand doorkomen en o ja, wat en waar moet ik überhaupt gaan studeren en hoe kom ik aan een woning?), helpen we jullie graag een handje. Daarom reserveren wij een aantal kamers gedurende de zomerperiode speciaal voor eerstejaars studenten die zich ingeschreven hebben bij Stadswonen Rotterdam Hoe, wat, waar? Listen…

Betaalbaar wonen
Stadswonen Rotterdam maakt zich hard voor alle (toekomstige) Rotterdamse jongeren en studenten en verhuurt daarom alleen maar betaalbare kamers, studio’s en appartementen op toplocaties in Rotterdam. Vlakbij onderwijsinstellingen en openbaar vervoer. Je huurt al een kamer vanaf 300 euro per maand én je betaalt ook nog eens geen borg. Kan jij tenminste ook gewoon een rondje geven zonder dat je vervolgens de hele week op Euroshopper macaroni en ketchup moet leven. 

18 mrt 2024

Low-budget schoonmaaktips

Het weer in Nederland is niet altijd te voorspellen, maar of het nu stormt of de zon schijnt: de lente staat voor de deur! En dan is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Iets uit je oma’s tijd? Nee hoor! Die voorjaarsschoonmaak is ook voor jou en je woning een goed idee!

#woontips
Lees meer
20 dec 2022

Woontip! Tips om brand te voorkomen en wat te doen bij brand in je woning.

Peter Schuurmans is hoofd Afdeling Veilig Leven van de veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Hij weet alles over wat je moet doen bij brand in huis. En nog belangrijker: over hoe je zorgt dat er geen brand komt. Hij deelt zijn beste tips.

#woontips
Lees meer
19 dec 2022

Woontip! Veilig de donkere dagen door

Het is winter! Dé tijd om het binnen gezellig en warm te maken! Maar het kan ook té gezellig en té warm worden. Zit je niet te wachten op ongenode gasten en verzengende hitte? Lees dan onze tips.

#woontips
Lees meer