De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Een kijkje in de kamer van Wouter

24 okt 2018

Een kijkje in de kamer van Wouter
Wouter en zijn huisgenoot wonen in Hofdijk in Rotterdam Noord. Hij is vaak buiten de deur te vinden, bij Biergarten of de Witte de Withstraat. Een echt uitgaansbeest dus.

‘Zelfs na het uitgaan leeft het nog op straat’

Naam: Wouter van Hattem
Woont in:  Woongebouw Hofdijk in Rotterdam Noord
Studeert:  Communicatie & Multi Media Design

Hoe zijn de taken verdeeld in huis?
Mijn huisgenoot zorgt ervoor dat de wc en badkamer schoon blijft en ik doe de keuken! Een redelijk eerlijke verdeling dus. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it!

Hoe zorg je ervoor dat het gezellig blijft?
We hebben beide een vrij druk leven dus zien wij elkaar eigenlijk weinig. Als we allebei ’s avonds thuiskomen zien we elkaar soms even en dan is het altijd wel even gezellig bijpraten.


Hoe omschrijf je de ander: nachtdier of ochtendmens?
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij meer een nachtdier. Ik ben zelf ook niet bepaald een ochtendmens, dus waarschijnlijk zie ik haar daarom alleen in de avond, haha.

Wat staat er altijd in jullie koelkast en waarom?
De koelkast is bij ons vaak vrij leeg, haha. Omdat we beide vaak niet thuis eten. Al kan je meestal wel wat bier erin vinden! Ook erg belangrijk.

Wat maakt wonen in Rotterdam zo leuk?
Wat ik aan Rotterdam zo leuk vind, is de energie die de stad heeft. Als je na het uitgaan nog in de stad loopt dan leeft de stad nog. Wat ik zeer leuk vind om naar toe te gaan is Biergarten, dat is iets van 5 minuten lopen vanaf Hofdijk. Daar kan je gezellig, heel relaxt met je vrienden een biertje doen.

Tip aan nieuwe Rotterdammers

Ik zou zeggen ga overal eens naar toe, in Rotterdam is erg veel te doen. Voor iedereen is er wel wat wils. Ga zeker eens een avond de Witte de Withstraat ontdekken. Hier kan je heel goed stappen, maar ook gewoon een drankje doen in één van de vele cafés.

31 jul 2018

Roomies Marieke, Pleun en Saskia wonen in GEB toren

Marieke, Pleun en Saskia. Drie vriendinnen die samen in het topje van de GEB-toren wonen, op veertien hoog.

#roomtour #samenwonen
Lees meer
07 jun 2018

Een kijkje in de kamer van Duyen

Duyen studeert geneeskunde. Samen met haar zus deelt ze een unit in woongebouw Coolhaven.

#roomtour
Lees meer
04 apr 2018

Een kijkje in de kamer van Gracia

Gracia woont al zo’n drie jaar in ons woongebouw aan de Hofdijk, midden in het centrum van Rotterdam.

#roomtour
Lees meer
Facebook

Wonen in het prachtige Delfshaven, dichtbij metrostation Dijkzigt? Filip neemt je mee door zijn woongebouw Snellinck II. Het mooiste van dit woongebouw? Het Euromastpark is om de hoek!

Facebook

Helaas, de herfstvakantie is alweer geweest, maar.. De kerstvakantie is al in zicht. You guys can do it! 💪

Facebook

Onze balie is momenteel gesloten! 👩‍💻 Wilde je langskomen of heb je een vraag? Vragen kan altijd via info@stadswonenrotterdam.nl en in noodgevallen telefonisch via 0102456700 :)

Facebook

DOE MEE & WIN! Aanstaande zaterdag is het Internationale Studentendag! Om dat met jullie te vieren mogen wij samen met de leukste Superdisco van Rotterdam maar liefst 3 x 2 gratis kaartjes weggeven.. Wie? ► Voor jou en je partypartner in crime Waar? ► Superdisco Wanneer? ► Aanstaande zaterdag bij Niko. 17 november / Niko. Basics Collection release Wat moet je doen? ► tag je danspartner & volg onze pagina! Zien we jou zaterdag?