De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Een kijkje in de kamer van Duyen

07 jun 2018

Een kijkje in de kamer van Duyen
Duyen studeert geneeskunde. Samen met haar zus deelt ze een unit in woongebouw Coolhaven.

'Historisch Delfshaven vind ik zo mooi!'

Naam: Duyen
Woont in: woongebouw Coolhaven in Delfshaven, Rotterdam
Studeert: geneeskunde

Hoe is het om hier te wonen?
‘Vanuit mijn kamer kijk je uit op de gracht van de Coolhaven. Het woongebouw ligt aan het water, het is hier mooi en rustig. Heerlijk vind ik dat! Mijn zus en ik hebben allebei een ruime kamer en we delen de keuken, douche en het toilet.’

Dus je woont samen met je zusje?
‘Klopt, heel erg leuk! Mijn zusje woonde hier al en ik mocht hospiteren, want ik stond lang genoeg ingeschreven en dus bovenaan de wachtlijst. Veel contact met andere bewoners heb ik niet echt, het is maar net of je dat zelf opzoekt. Wel worden er leuke dingen door de wooncommissie georganiseerd, zoals een barbecue op het binnenterrein in de zomer.’

Ga je lopend naar college?
‘Het Erasmus MC is inderdaad dichtbij. Net als het Park bij de Euromast en historisch Delfshaven, dat vind ik zo mooi! Het Centraal Station is trouwens goed aan te fietsen.’

Wil je nog wat kwijt over Rotterdam?
'Het is gewoon een hele leuke stad!'

3 x Coolhaven

  • Naar een werelds optreden bij podium Grounds
  • In de zomer naar pop-up restaurant de Viskantine
  • Struinen langs de vele ateliers en winkeltjes vol antiek
24 okt 2018

Een kijkje in de kamer van Wouter

Wouter en zijn huisgenoot wonen in Hofdijk in Rotterdam Noord. Hij is vaak buiten de deur te vinden, bij Biergarten of de Witte de Withstraat. Een echt uitgaansbeest dus.

#hometour
Lees meer
31 jul 2018

Roomies Marieke, Pleun en Saskia wonen in GEB toren

Marieke, Pleun en Saskia. Drie vriendinnen die samen in het topje van de GEB-toren wonen, op veertien hoog.

#hometour #samenwonen
Lees meer
04 apr 2018

Een kijkje in de kamer van Gracia

Gracia woont al zo’n drie jaar in ons woongebouw aan de Hofdijk, midden in het centrum van Rotterdam.

#hometour
Lees meer
Facebook

Love is in the air.. Wij begrijpen dat je soms tot over je oren verliefd bent en je niets liever wil dan 24/7 bij je lover zijn. Daarom kun je bij Stadswonen Rotterdam in bijna al onze appartementen samenwonen! Ben jij ready voor de volgende stap (lees: inclusief vuile sokken en ondergoed, wc-bril omhoog, de hele mikmak)? Stem en tag dan je toekomstige huisgenoot!

Facebook

We hebben de hippe spots uit Rotterdam Noord voor je op een rijtje gezet. Ga eens langs bij het nieuwe eettentje Wes; deze fijne hang-out is een koffiehuis, restaurant en kroeg in een! Geniet van een heerlijke cocktail in een pretty pink omgeving bij Rose Rouge, een lekkere weekschotel bij Westerkaatje of volg een cursus pizza bakken met je vrienden bij Speck!

Facebook

Vind jij het tof om met jouw studentenhuis,- kamer,- of studio te zien shinen op de Stadswonen website & social media, zoals deze toppers👇? Stuur ons dan een berichtje! Wij komen graag bij jullie langs om een tof item op te nemen!

Facebook

Uniek wonen? Huur een kamer, studio of appartement in een historische kerk! In de Kerk woon je vlakbij het centrum en de Kralingse Plas. Wanneer je behoefte hebt aan gezelligheid kan je altijd borrelen of een potje poolen in gezamenlijke ruimte en chillen op het dakterras.