De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Wonen op de Westersingel

11 jul 2017

Wonen op de Westersingel
Het dakterras van Laura is HUGE én ze heeft haar eigen badkamer..

Naam: Laura
Leeftijd: 21 jaar
Studie: Docente Duits tweedegraads, Hogeschool Rotterdam
Wonen in: Westersingel

Kamer, woongebouw én omgeving zien? Bekijk de rondleiding van Laura

Waarom heb je gekozen voor de Westersingel? 
Het zit dicht bij de stad maar ook bij het groenste deel van Roterdam; het Museumpark. En… het dakterras is HUGE! Je kijkt uit over heel Rotterdam, fantastisch. Ook vind ik het chill dat iedereen hier een eigen badkamer heeft. En dat voor een student!

De stad en veel groen om de hoek dus, wat zit er nog meer? 
Heel veel. Een stuk of drie supermarkten, musea, sportscholen en natuurlijk het Erasmus Medisch Centrum. Binnen twee minuten ben je op de Witte de With, dé uitgaansstraat van Rotterdam.

Waarom ben je via Stadswonen gaan huren?
Stadswonen is hartstikke betrouwbaar. Ik ben geen fan van huisjesmelkers, daarom heb ik voor Stadswonen gekozen.

Heb je de smaak te pakken gekregen en zie je jezelf wel wonen in Rotterdam? Kijk dan snel of er een kamer, studio of appartement te huur is. Weet je het nog niet zeker? Je kunt je in ieder geval inschrijven, zodat je  alvast inschrijfduur opbouwt.

Westersingel

  • 63 kamers van +- 20m2
  • 36 studio’s van +- 25 m2
  • Eigen badkamer
  • Groot dakterras

De Witte de Withstraat

Laura kan rollend naar huis na een avond doorzakken op de Witte de With, de meest bruisende straat van Rotterdam. Studenten, hipsters, expats; alles en iedereen komt hier samen. Tot in de late uurtjes chill je op de terrassen van het NRC, De Zondebok & ’t Zwarte Schaap en De Witte Aap, door Lonely Planet uitgeroepen tot beste bar ter wereld. De Wunderbar en Performancebar is waar je moet zijn voor de meest vreemde ervaringen en ontmoetingen, je bent gewaarschuwd! Sla vooral de nieuwste aanwinst van de Witte de With niet over; Bierboutique.

3 x Witte de With

04 apr 2018

Een kijkje in de kamer van Gracia

Gracia woont al zo’n drie jaar in ons woongebouw aan de Hofdijk, midden in het centrum van Rotterdam.

Lees meer
06 mrt 2018

Een kijkje in de kamer van David

David en zijn huisgenoten wonen op de hoogste verdieping van de Scheepmakershaven met een indrukwekkend dakterras.

#opkamers #rotterdamtips
Lees meer
18 dec 2017

Wonen bij het water

‘Ik kijk uit over de hele stad’

Lees meer
Facebook

We zijn op bezoek bij Gracia, een 20-jarige Communicatie student aan de Hogeschool Rotterdam. Ze woont samen met haar huisgenoot in woongebouw Hofdijk, in hartje centrum. Meer lezen over wat Gracia vindt van koriander en huisgenoten in de ochtend? Je leest het hier: http://bit.ly/2Jp4Ti7

Facebook

Gefelicteerd Amber Krifa met een jaar lang een gratis Swapfiets!!! Met het mooie weer op komst, kun je optimaal genieten van Rotterdam. We wensen je veel fietsplezier! Wil je ons een privé berichtje sturen? Dan zorgen wij voor de rest :)

Facebook

Wij gingen langs bij Marieke, een Business Information Management Student aan de Erasmus Uni. Ze deelt met vier meiden een unit in ons woongebouw; de Maasboulevard. Zomers bbq-en ze op het dakterras en fietsen ze zo de stad in voor een feestje. Kijk mee met de roomtour van Marieke

Facebook

WAAR IS DE SWAPFIETS? Wil jij een jaar lang gratis fietsen? Dit is je laatste kans! ▶ Raad waar de Swapfiets staat en laat het ons weten in een reactie onder dit bericht ▶ Omdat het de allerlaatste week is dat je mee kan doen, vragen wij je om al je huisgenoten te taggen die deze actie NIET mogen missen! Heb jij het antwoord goed? Volgende week maken wij de winnaar bekend..