De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Wonen op de Westersingel

11 jul 2017

Wonen op de Westersingel
Het dakterras van Laura is HUGE én ze heeft haar eigen badkamer..

Naam: Laura
Leeftijd: 21 jaar
Studie: Docente Duits tweedegraads, Hogeschool Rotterdam
Wonen in: Westersingel

Kamer, woongebouw én omgeving zien? Bekijk de rondleiding van Laura

Waarom heb je gekozen voor de Westersingel? 
Het zit dicht bij de stad maar ook bij het groenste deel van Roterdam; het Museumpark. En… het dakterras is HUGE! Je kijkt uit over heel Rotterdam, fantastisch. Ook vind ik het chill dat iedereen hier een eigen badkamer heeft. En dat voor een student!

De stad en veel groen om de hoek dus, wat zit er nog meer? 
Heel veel. Een stuk of drie supermarkten, musea, sportscholen en natuurlijk het Erasmus Medisch Centrum. Binnen twee minuten ben je op de Witte de With, dé uitgaansstraat van Rotterdam.

Waarom ben je via Stadswonen gaan huren?
Stadswonen is hartstikke betrouwbaar. Ik ben geen fan van huisjesmelkers, daarom heb ik voor Stadswonen gekozen.

Heb je de smaak te pakken gekregen en zie je jezelf wel wonen in Rotterdam? Kijk dan snel of er een kamer, studio of appartement te huur is. Weet je het nog niet zeker? Je kunt je in ieder geval inschrijven, zodat je  alvast inschrijfduur opbouwt.

Westersingel

  • 63 kamers van +- 20m2
  • 36 studio’s van +- 25 m2
  • Eigen badkamer
  • Groot dakterras

De Witte de Withstraat

Laura kan rollend naar huis na een avond doorzakken op de Witte de With, de meest bruisende straat van Rotterdam. Studenten, hipsters, expats; alles en iedereen komt hier samen. Tot in de late uurtjes chill je op de terrassen van het NRC, De Zondebok & ’t Zwarte Schaap en De Witte Aap, door Lonely Planet uitgeroepen tot beste bar ter wereld. De Wunderbar en Performancebar is waar je moet zijn voor de meest vreemde ervaringen en ontmoetingen, je bent gewaarschuwd! Sla vooral de nieuwste aanwinst van de Witte de With niet over; Bierboutique.

3 x Witte de With

12 nov 2017

Louise woont in De Snor

'De wooncommissie is heel actief en we hebben genoeg fietsenstallingen'

Lees meer
07 okt 2017

Wonen achter de Pannekoekstraat!

‘Je zit hier midden in de stad’

Lees meer
12 sep 2017

Een kijkje in de kamer van Debra

Debra woont in de gezellige Scheepsmakershaven mét million dollar view!

Lees meer
Facebook

In de Oude Haven is elke week wel wat te beleven! Daarom hebben we 3 tips op een rijtje gezet. - De hele avond live muziek en een lekker drankje bij De Vrienden Live - Voor de beste cocktails is Noah Rotterdam de onbetwiste nummer één in Rotterdam. - Sfeervolle soul klassiekers door de speakers bij Het Witte Huis

Facebook

Net zoals Pepe wonen op loopafstand van de Oude Haven? Lucky you! We hebben genoeg aanbod. Bekijk de woningen hier en wie weet woon jij binnenkort met je nieuwe huisgenoten in het leukste stukje van de stad!

Facebook

‘Bij mooi weer ben ik binnen twee minuten bij de Oude Haven om een terrasje te pakken.’ Pepe vertelt in zijn roomtour over zijn woning aan de Haringvliet!

Facebook

Ook zo zat om volledig doorweekt in de les aan te komen? Stadswonen Rotterdam heeft DE oplossing. Onze woongebouwen vind je namelijk altijd in de directe omgeving van de binnenstad en onderwijsinstellingen. Meer weten? Klik op de link...http://bit.ly/2xXFdWj