De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Wonen op de Westersingel

11 jul 2017

Wonen op de Westersingel
Het dakterras van Laura is HUGE én ze heeft haar eigen badkamer..

Naam: Laura
Leeftijd: 21 jaar
Studie: Docente Duits tweedegraads, Hogeschool Rotterdam
Wonen in: Westersingel

Kamer, woongebouw én omgeving zien? Bekijk de rondleiding van Laura

Waarom heb je gekozen voor de Westersingel? 
Het zit dicht bij de stad maar ook bij het groenste deel van Roterdam; het Museumpark. En… het dakterras is HUGE! Je kijkt uit over heel Rotterdam, fantastisch. Ook vind ik het chill dat iedereen hier een eigen badkamer heeft. En dat voor een student!

De stad en veel groen om de hoek dus, wat zit er nog meer? 
Heel veel. Een stuk of drie supermarkten, musea, sportscholen en natuurlijk het Erasmus Medisch Centrum. Binnen twee minuten ben je op de Witte de With, dé uitgaansstraat van Rotterdam.

Waarom ben je via Stadswonen gaan huren?
Stadswonen is hartstikke betrouwbaar. Ik ben geen fan van huisjesmelkers, daarom heb ik voor Stadswonen gekozen.

Heb je de smaak te pakken gekregen en zie je jezelf wel wonen in Rotterdam? Kijk dan snel of er een kamer, studio of appartement te huur is. Weet je het nog niet zeker? Je kunt je in ieder geval inschrijven, zodat je  alvast inschrijfduur opbouwt.

Westersingel

  • 63 kamers van +- 20m2
  • 36 studio’s van +- 25 m2
  • Eigen badkamer
  • Groot dakterras

De Witte de Withstraat

Laura kan rollend naar huis na een avond doorzakken op de Witte de With, de meest bruisende straat van Rotterdam. Studenten, hipsters, expats; alles en iedereen komt hier samen. Tot in de late uurtjes chill je op de terrassen van het NRC, De Zondebok & ’t Zwarte Schaap en De Witte Aap, door Lonely Planet uitgeroepen tot beste bar ter wereld. De Wunderbar en Performancebar is waar je moet zijn voor de meest vreemde ervaringen en ontmoetingen, je bent gewaarschuwd! Sla vooral de nieuwste aanwinst van de Witte de With niet over; Bierboutique.

3 x Witte de With

18 dec 2017

Wonen bij het water

‘Ik kijk uit over de hele stad’

Lees meer
27 nov 2017

Wonen in west

‘Het Euromastpark zit om de hoek’

Lees meer
12 nov 2017

Louise woont in De Snor

'De wooncommissie is heel actief en we hebben genoeg fietsenstallingen'

##interview #student #video
Lees meer
Facebook

Whoop whoop! Het programma van het International Film Festival Rotterdam - IFFR is bekend. Wij hebben voor jou de leukste films op gunstige tijden uitgezocht: Jimmie: een mooie, aangrijpende film. Daarna ga je natuurlijk naar de Opening Night: Jimmie & Party IFFR 2018. ben jij erbij? Lean on Pete - deze film schijnt nu al de belofte van 2018 te zijn. Komt dat zien! Blue my Mind - de keerzijde van drank & drugs (take notes); ga op zaterdag 3 februari en sluit af met de Closing Party IFFR 2018.

Facebook

‘Ik zocht iets écht Rotterdams en vlakbij de haven, de Puntegale is daarom fantastisch!’ Björn is helemaal blij met zijn woning in de Puntegale in Rotterdam-West. Check het in zijn hometour! http://bit.ly/2BMp9cx

Facebook

Liever je eigen plekkie, in plaats van een studentenhuis? We hebben op dit moment een aantal leuke studio's voor jullie beschikbaar! Op loopafstand van de uni, of in het gezellige Delfshaven; kies maar uit!

Facebook

Je ziet eruit als een holbewoner, je hebt een overvol bureaublad en het koffiezetapparaat maakt overuren: toetsweek. Hoe ga jij deze toetsweek tegemoet? Laat het weten in de reacties. Veel succes allemaal!