De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Wonen op de Westersingel

11 jul 2017

Wonen op de Westersingel
Het dakterras van Laura is HUGE én ze heeft haar eigen badkamer..

Naam: Laura
Leeftijd: 21 jaar
Studie: Docente Duits tweedegraads, Hogeschool Rotterdam
Wonen in: Westersingel

Waarom heb je gekozen voor de Westersingel? 
Het zit dicht bij de stad maar ook bij het groenste deel van Roterdam; het Museumpark. En… het dakterras is HUGE! Je kijkt uit over heel Rotterdam, fantastisch. Ook vind ik het chill dat iedereen hier een eigen badkamer heeft. En dat voor een student!

De stad en veel groen om de hoek dus, wat zit er nog meer? 
Heel veel. Een stuk of drie supermarkten, musea, sportscholen en natuurlijk het Erasmus Medisch Centrum. Binnen twee minuten ben je op de Witte de With, dé uitgaansstraat van Rotterdam.

Waarom ben je via Stadswonen gaan huren?
Stadswonen is hartstikke betrouwbaar. Ik ben geen fan van huisjesmelkers, daarom heb ik voor Stadswonen gekozen.

Westersingel

  • 63 kamers van +- 20m2
  • 36 studio’s van +- 25 m2
  • Eigen badkamer
  • Groot dakterras

De Witte de Withstraat

Laura kan rollend naar huis na een avond doorzakken op de Witte de With, de meest bruisende straat van Rotterdam. Studenten, hipsters, expats; alles en iedereen komt hier samen. Tot in de late uurtjes chill je op de terrassen van het NRC, De Zondebok & ’t Zwarte Schaap en De Witte Aap, door Lonely Planet uitgeroepen tot beste bar ter wereld. De Wunderbar en Performancebar is waar je moet zijn voor de meest vreemde ervaringen en ontmoetingen, je bent gewaarschuwd! Sla vooral de nieuwste aanwinst van de Witte de With niet over; Bierboutique.

3 x Witte de With

07 jul 2017

Een kijkje in de kamer van Jessica

Jessica woont in een onwijs gezellig huis mét dakterras!

Lees meer
09 jun 2017

Bas en Melissa wonen in Rotterdam Noord!

Bas en Melissa wonen samen in Rotterdam Noord. De twee wonen hier nu meer dan een jaar en de buurt bevalt hen meer dan goed. Lekker rustig en je kunt gerust in je eentje naar huis fietsen ‘s nachts. Daarnaast zijn er genoeg leuke dingen om te doen in de buurt.

Lees meer
06 mei 2017

Kijkje in de kamer van Kenzo

Kenzo woont in een kamer van Stadswonen Rotterdam aan de Achterharingvliet, in de wijk de Oude Haven. Een super centrale plek midden in het stadscentrum en het bruisende nachtleven van Rotterdam is om de hoek!

Lees meer
Facebook

It’s getting hot in here! Het is tijd voor wat afkoeling. De chillste parken van Rotterdam hebben we voor je op een rijtje gezet! Ook de parken waar je nog níet bent geweest.. http://bit.ly/2u3I2DJ

Facebook

Ben jij op zoek naar een kamer? In ons woongebouw de Hoge Wiek zijn nu maar liefst 3 (zeer ruime!) kamers met spectaculair dakterras vrij (zie hieronder: mooiste uitzicht van Rotterdam). Sommige zelfs met eigen badkamer. Is dat even luxe. Ben jij eerstejaars? Dan krijg je ook nog eens voorrang.. Bekijk het op onze website (zoek op kameractie - Hoge Wiek): http://bit.ly/2mstASu

Facebook

Nog net op de valreep voor het weekend begint.. Gaan wij iemand héél blij maken vandaag! Wie dat is?? Iets met hummus en bananen? Het is de favoriete combi van Paula Pietryga! Jij mag namelijk binnenkort the one and only Stadswonen MINI KOELKAST in ontvangst nemen! Hoe cool is dat! Stuur je ons een privéberichtje als je dit gelezen hebt?

Facebook

Laura, 21 jaar, woont aan de Westersingel: Laura kan rollend naar huis na een avond doorzakken op de Witte de With en heeft een HUGE dakterras. Meer weten over hoe Laura woont en de absolute hotspots van WdW? Lees het op onze website en bekijk gelijk het aanbod! http://bit.ly/2u7XKOc