De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Wonen op de Westersingel

11 jul 2017

Wonen op de Westersingel
Het dakterras van Laura is HUGE én ze heeft haar eigen badkamer..

Naam: Laura
Leeftijd: 21 jaar
Studie: Docente Duits tweedegraads, Hogeschool Rotterdam
Wonen in: Westersingel

Waarom heb je gekozen voor de Westersingel? 
Het zit dicht bij de stad maar ook bij het groenste deel van Roterdam; het Museumpark. En… het dakterras is HUGE! Je kijkt uit over heel Rotterdam, fantastisch. Ook vind ik het chill dat iedereen hier een eigen badkamer heeft. En dat voor een student!

De stad en veel groen om de hoek dus, wat zit er nog meer? 
Heel veel. Een stuk of drie supermarkten, musea, sportscholen en natuurlijk het Erasmus Medisch Centrum. Binnen twee minuten ben je op de Witte de With, dé uitgaansstraat van Rotterdam.

Waarom ben je via Stadswonen gaan huren?
Stadswonen is hartstikke betrouwbaar. Ik ben geen fan van huisjesmelkers, daarom heb ik voor Stadswonen gekozen.

Westersingel

  • 63 kamers van +- 20m2
  • 36 studio’s van +- 25 m2
  • Eigen badkamer
  • Groot dakterras

De Witte de Withstraat

Laura kan rollend naar huis na een avond doorzakken op de Witte de With, de meest bruisende straat van Rotterdam. Studenten, hipsters, expats; alles en iedereen komt hier samen. Tot in de late uurtjes chill je op de terrassen van het NRC, De Zondebok & ’t Zwarte Schaap en De Witte Aap, door Lonely Planet uitgeroepen tot beste bar ter wereld. De Wunderbar en Performancebar is waar je moet zijn voor de meest vreemde ervaringen en ontmoetingen, je bent gewaarschuwd! Sla vooral de nieuwste aanwinst van de Witte de With niet over; Bierboutique.

3 x Witte de With

12 sep 2017

Een kijkje in de kamer van Debra

Debra woont in de gezellige Scheepsmakershaven mét million dollar view!

Lees meer
07 jul 2017

Een kijkje in de kamer van Jessica

Jessica woont in een onwijs gezellig huis mét dakterras!

Lees meer
09 jun 2017

Bas en Melissa wonen in Rotterdam Noord!

Bas en Melissa wonen samen in Rotterdam Noord. De twee wonen hier nu meer dan een jaar en de buurt bevalt hen meer dan goed. Lekker rustig en je kunt gerust in je eentje naar huis fietsen ‘s nachts. Daarnaast zijn er genoeg leuke dingen om te doen in de buurt.

Lees meer
Facebook

Nog precies één week om kans te maken op de laatste mini koelkast! We hebben al een aantal leuke, en eh.. bijzondere inzendingen ontvangen. Hoe ziet jouw koelkast eruit? Overvol of helemaal leeg? Laat het ons zien door een foto te plaatsen onder dit bericht! Keep 'em coming..

Facebook

De Nieuwe Binnenweg is een echte kroegenstraat, maar heeft nog veel meer te bieden: 🍕 Een goede bodem voor je stapavond leg je bij Café Stalles. Pizza voor nog geen vier euro! 🎥 Filmpje pakken? Ga naar de eigenzinnige bioscoop KINO Rotterdam 🎧 Je muziekcollectie uitbreiden doe je bij de Plaatboef Rotterdamf Rotterdam

Facebook

Deze week namen wij een kijkje in de kamer van.. Debra 👀. Debra studeert aan de Hogeschool Rotterdam en woont om de hoek in ons woongebouw aan de Scheepsmakershaven. Samen met een huisgenoot deelt zij een ruim appartement met schitterend uitzicht. Benieuwd? Lees het hier: http://bit.ly/2fuQ2p4

Facebook

Signed, sealed, delivered! Na deze week twee koelkastjes hebben afgeleverd bij de dames is het nu tijd voor het echte werk. WIE O WIE wordt onze laatste gelukkige winnaar?! Reageer wat er niet mag missen in jouw koelkast en wie weet ben jij de volgende!