De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Welkom thuis in Caland video!

07 mrt 2017

Welkom thuis in Caland video!
Wonen in een oud wijnpakhuis, om de hoek van de Maas, vlakbij de Witte de With en met een zucht hartje stad

Op zoek naar woonruimte in de stad? Wij krijgen veel vragen over onze woongebouwen en daarom hebben we Tim gevraagd een filmpje te maken over wonen in Caland I.

Tim laat Caland zien
Caland is een voormalige wijnopslag uit 1860 en er wonen nu 140 studenten. Het heeft een rijke historie en ligt in een goede buurt.
De gemiddelde kamer is 17m2. Die is helemaal voor jou. En je deelt je keuken meestal met nog 1 huisgenoot. En als je een stukje groter wil wonen, zijn er ook appartementen. Met een eigen badkamer. Maar je hoeft echt niet met al je vieze was bij je moeder langs, wassen kan namelijk gewoon hier.
Binnen 5 minuutjes zit je in het park, je weet wel die naast de Euromast.

Over Caland I
Woongebouw voor HBO/WO (Rotterdam) studenten. Een te gekke omgeving om te wonen. Dit voormalige wijnpakhuis ligt in het Scheepvaartkwartier met vooral prachtige, monumentale gebouwen. Vlakbij vind je de Euromast, een heerlijk stadspark en het Westelijk Handelsterrein .Op de fiets ben je binnen enkele minuten in het centrum. Het Erasmus MC is eveneens slechts enkele minuten fietsen. Ook meerdere onderwijsinstellingen zoals hogeschool Inholland en locaties Academieplein en Museumpark van de Hogeschool Rotterdam zijn met de fiets binnen handbereik.

06 mei 2017

Kijkje in de kamer van Kenzo

Kenzo woont in een kamer van Stadswonen Rotterdam aan de Achterharingvliet, in de wijk de Oude Haven. Een super centrale plek midden in het stadscentrum en het bruisende nachtleven van Rotterdam is om de hoek!

Lees meer
06 apr 2017

Interview: Oscar en Yvette wonen samen in het altijd gezellige Kralingen

Oscar en Yvette zijn geboren en getogen Rotterdammerts. De Kralingse plas, Meent en Pannekoekstraat zijn hun favoriete plekjes in de stad.

Lees meer
03 okt 2016

Interview - bewoner Bram woont in studentenwoning Coolhaven

Soms is het gewoon leuk om de ervaring van een andere student te lezen. Hoe kom jij aan je kamer in Rotterdam? Waarom ben je naar de stad gekomen? Lees mee!

Lees meer
Facebook

Wil jij wonen in één van de gezelligste woongebouwen van Stadswonen? Dat kan! We hebben per direct een kamer met eigen badkamer beschikbaar. Het gebouw heeft o.a. twee ruime dakterrassen waar je kunt relaxen en bbq-en. Get ready for summer en bekijk snel de woning: http://bit.ly/2qixSya

Facebook

De eindexamens zitten erop! Het studentenleven kan nu echt beginnen dus laat er geen gras over groeien: schrijf je in en vind een te gekke kamer, studio of appartement in Rotterdam! http://bit.ly/2pGdia2

Facebook

-WINNEN- Zon en bier geeft plezier! Daarom maak jij deze week kans op een bierproeverij bij de Kaapse Brouwers. Wat moet je doen? Simpel, tag vier maten met wie jij heerlijke Rotterdamse biertjes wil proeven. En... Vergeet onze pagina niet te liken!

Facebook

De week is voorbij, it's a wrap! Ben jij die macaroni met ketchup wel een beetje zat en kunnen je kookkunsten wel een oppepper gebruiken? Probeer deze overheerlijke kipschnitzel wraps!! Super simpel en super lekker, geloof ons, velen gingen je voor!