De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

MijnStadswonen in een nieuw jasje

27 nov 2018

MijnStadswonen in een nieuw jasje
Inloggen, reageren, je facturen inzien en als woningzoekende de status van je reactie zien: afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan een verbeterde gebruikerservaring van MijnStadswonen.

De vormgeving van MijnStadswonen is verbeterd, waardoor je als bezoeker prettiger navigeert tussen de reguliere website van Stadswonen en de omgeving waarin je als huurder en woningzoekende je account beheert.

Ook is er een belangrijke verbetering doorgevoerd voor woningzoekenden. Zoek je een woonruimte en reageer je op een advertentie? Dan kun je vanaf nu de status van jouw reactie goed volgen binnen MijnStadswonen. Zo weet je een dag na einddatum van de advertentie al of je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging of niet. Dat geeft duidelijkheid voor iedereen.

18 dec 2019 - Nieuwsbericht

Start renovatie Maurits en Jacob

Studio’s en appartementen voor jonge Rotterdammers om de hoek van de Oude Binnenweg.

Lees meer
02 dec 2019 - Nieuwsbericht

Reparatie melden nu ook via WhatsApp

Als huurder van Stadswonen Rotterdam kan je vanaf vandaag een reparatie melden via WhatsApp. Ook maak je voortaan voor de meeste reparaties direct een afspraak.

Lees meer
29 aug 2019 - Nieuwsbericht

Open Monumentendag Rotterdam: binnen kijken bij Stadswonen Rotterdam

Weleens benieuwd wat er zich achter de deuren van de woongebouwen van Stadswonen Rotterdam afspeelt? Tijdens de Open Monumentendag Rotterdam, op 14 september, krijg je een uniek kijkje in vier monumentale panden.

Lees meer