De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Voorrang op kamers voor eerstejaars studenten

14 mei 2020

Voorrang op kamers voor eerstejaars studenten
Wil jij het ouderlijk huis (hopelijk) voorgoed verlaten maar zoek je nog een kamer? Doe deze zomer mee aan de Eerstejaars Kameractie 2020 en krijg voorrang.

Ga jij studeren in de wereldstad Rotterdam? Gefeliciteerd! Een goede keuze en een goed moment om je vleugels uit te slaan. Hallo vrijheid! Deze zomer krijg je voorrang op een deel van onze kamers. Zo heb je als eerstejaars, eerste kans!

Ga jij voor een kamer in ’t Hoekje in Kralingen, de bekendste studentenwijk van de stad? Of zet jij je zinnen op een kamer in een oude kerk? Essenburgsingel in Delfshaven is ook al zo’n bijzonder gebouw: in deze voormalige textielfabriek woon je aan een groene laan op loopafstand van Centraal Station. Kijk welke gebouwen nog meer meedoen en lees meteen de actievoorwaarden.   

Op kamers in corona-tijd
Heb je straks een kamer via onze Eerstejaars Kameractie? Hartstikke leuk, maar hoe gaat dat met de coronaregels? En kan dat allemaal nog wel? Ja hoor, het kan gewoon! Of misschien niet helemaal ‘gewoon’, sommige dingen gaan net even iets anders. Lees het in ons blog over op kamers gaan in corona-tijd.

28 jun 2022 - Nieuwsbericht

Vacatures SHS

Stichting Huurdersbelang Stadswonen zoekt bestuursleden

Lees meer
20 mei 2022 - Nieuwsbericht

Binnenkort in de verhuur: 58 woningen voor werkenden in hartje centrum

Vanaf de zomer van 2022 verhuren we in woongebouw KoBra 58 appartementen en studio’s, midden in het centrum!

Lees meer
26 apr 2022 - Nieuwsbericht

Van studentenkamer naar koopwoning via Woonstad

Dewi vond bij toeval de voorrangsregeling van Woonstad. Nu heeft ze een ruim, toekomstbestendig koopappartement van twee verdiepingen in Overschie.

Lees meer