De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Voorrang op kamers voor eerstejaars studenten

14 mei 2020

Voorrang op kamers voor eerstejaars studenten
Wil jij het ouderlijk huis (hopelijk) voorgoed verlaten maar zoek je nog een kamer? Doe deze zomer mee aan de Eerstejaars Kameractie 2020 en krijg voorrang.

Ga jij studeren in de wereldstad Rotterdam? Gefeliciteerd! Een goede keuze en een goed moment om je vleugels uit te slaan. Hallo vrijheid! Deze zomer krijg je voorrang op een deel van onze kamers. Zo heb je als eerstejaars, eerste kans!

Ga jij voor een kamer in ’t Hoekje in Kralingen, de bekendste studentenwijk van de stad? Of zet jij je zinnen op een kamer in een oude kerk? Essenburgsingel in Delfshaven is ook al zo’n bijzonder gebouw: in deze voormalige textielfabriek woon je aan een groene laan op loopafstand van Centraal Station. Kijk welke gebouwen nog meer meedoen en lees meteen de actievoorwaarden.   

Op kamers in corona-tijd
Heb je straks een kamer via onze Eerstejaars Kameractie? Hartstikke leuk, maar hoe gaat dat met de coronaregels? En kan dat allemaal nog wel? Ja hoor, het kan gewoon! Of misschien niet helemaal ‘gewoon’, sommige dingen gaan net even iets anders. Lees het in ons blog over op kamers gaan in corona-tijd.

10 okt 2023 - Nieuwsbericht

Een hartverwarmende samenwerking voor een socialer Rotterdam

Woonstad Rotterdam en Stadswonen Rotterdam bundelen de krachten met Netwerk Nieuw Rotterdam om het leven in de stad voor jongeren fijner en makkelijker te maken.

Lees meer
14 apr 2023 - Nieuwsbericht

Samen voor meer studentenwoningen in Rotterdam

Het woningprobleem in Nederland raakt iedereen. Ook studenten tussen de 17 en 27 jaar vinden maar moeilijk een fijn eigen huis.

Lees meer
18 jan 2023 - Nieuwsbericht

Regeling voor huurders met blokaansluiting is bekend

Deel je de aansluiting voor gas, warmte of elektriciteit met andere huurders in je gebouw? Dan geldt het prijsplafond niet voor jou. De overheid komt daarom met een andere maatregel: de regeling tegemoetkoming blokaansluiting.

Lees meer