De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Voorrang op kamers voor eerstejaars studenten

14 mei 2020

Voorrang op kamers voor eerstejaars studenten
Wil jij het ouderlijk huis (hopelijk) voorgoed verlaten maar zoek je nog een kamer? Doe deze zomer mee aan de Eerstejaars Kameractie 2020 en krijg voorrang.

Ga jij studeren in de wereldstad Rotterdam? Gefeliciteerd! Een goede keuze en een goed moment om je vleugels uit te slaan. Hallo vrijheid! Deze zomer krijg je voorrang op een deel van onze kamers. Zo heb je als eerstejaars, eerste kans!

Ga jij voor een kamer in ’t Hoekje in Kralingen, de bekendste studentenwijk van de stad? Of zet jij je zinnen op een kamer in een oude kerk? Essenburgsingel in Delfshaven is ook al zo’n bijzonder gebouw: in deze voormalige textielfabriek woon je aan een groene laan op loopafstand van Centraal Station. Kijk welke gebouwen nog meer meedoen en lees meteen de actievoorwaarden.   

Op kamers in corona-tijd
Heb je straks een kamer via onze Eerstejaars Kameractie? Hartstikke leuk, maar hoe gaat dat met de coronaregels? En kan dat allemaal nog wel? Ja hoor, het kan gewoon! Of misschien niet helemaal ‘gewoon’, sommige dingen gaan net even iets anders. Lees het in ons blog over op kamers gaan in corona-tijd.

30 nov 2021 - Nieuwsbericht

Stadswonen 60 jaar jong

In de serie Stadswonen 60 jaar jong, nemen we je de komende tijd mee met de verhalen over toen en nu.

Lees meer
11 nov 2021 - Nieuwsbericht

De energieprijzen stijgen: wat betekent dat voor jou als huurder?

Je hebt het vast al gehoord: gas en stroom worden duurder. In dit artikel vertellen we hier meer over. Ook geven we tips over wat je zelf kunt doen om de rekening zo laag mogelijk te houden.

Lees meer
25 okt 2021 - Nieuwsbericht

Belangenvereniging huurders en verhuurder Woonstad Rotterdam maken nieuwe afspraken voor samenwerking

Belangenvereniging huurders en verhuurder Woonstad Rotterdam maken nieuwe afspraken voor samenwerking

Lees meer