De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

MijnStadswonen in een nieuw jasje

27 nov 2018

MijnStadswonen in een nieuw jasje
Inloggen, reageren, je facturen inzien en als woningzoekende de status van je reactie zien: afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan een verbeterde gebruikerservaring van MijnStadswonen.

De vormgeving van MijnStadswonen is verbeterd, waardoor je als bezoeker prettiger navigeert tussen de reguliere website van Stadswonen en de omgeving waarin je als huurder en woningzoekende je account beheert.

Ook is er een belangrijke verbetering doorgevoerd voor woningzoekenden. Zoek je een woonruimte en reageer je op een advertentie? Dan kun je vanaf nu de status van jouw reactie goed volgen binnen MijnStadswonen. Zo weet je een dag na einddatum van de advertentie al of je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging of niet. Dat geeft duidelijkheid voor iedereen.

14 mei 2020 - Nieuwsbericht

Voorrang op kamers voor eerstejaars studenten

Wil jij het ouderlijk huis (hopelijk) voorgoed verlaten maar zoek je nog een kamer? Doe deze zomer mee aan de Eerstejaars Kameractie 2020 en krijg voorrang.

Lees meer
21 apr 2020 - Nieuwsbericht

De huurverhoging 2020

Ook in 2020 kiezen we voor een gematigde huurverhoging. Dit jaar stijgt de huur van onze sociale huurwoningen met gemiddeld 2,4%. Dat is minder dan de inflatie van 2,6%. Voor huishoudens met de laagste inkomens verhogen we de huur helemaal niet.

Lees meer
12 mrt 2020 - Nieuwsbericht

Stadswonen Rotterdam neemt voorzorgsmaatregelen tegen coronavirus

Om besmettingen en verspreiding van het coronavirus te voorkomen, neemt Stadswonen Rotterdam een aantal voorzorgsmaatregelen op basis van de RIVM-richtlijnen.

Lees meer