De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Afrekening servicekosten - 2014

03 mrt 2017

Afrekening servicekosten - 2014
In mei 2015 heeft Woonstad Stadswonen overgenomen van Vestia. Een onderdeel van de overname was de inventaris en het inventarisfonds.

Vestia heeft de afgelopen periode gebruikt om afspraken te maken met Stichting Huurdersbelang Stadswonen (SHS) omtrent de inventaris. Conform deze afspraken wordt er nu met u afgerekend.

Geen bijbetaling

Gezien de tijd die dit proces in beslag heeft genomen, heeft Vestia voor het jaar 2014 uit coulance besloten dat huurders, indien zij moeten bijbetalen, deze afrekening niet hoeven te voldoen. Stadswonen Rotterdam zal na het verzorgen van deze afrekening nog dit jaar de inventaris 2015 en 2016 met u afrekenen.

>> Veelgestelde vragen over de afrekening servicekosten 2014

03 okt 2016 - Nieuwsbericht

Studeren in Rotterdam? Kom er dan ook wonen!

Geboren en getogen Rotterdammer Aziz Yagoub haalde zijn diploma Media & Entertainment

Lees meer
03 okt 2016 - Nieuwsbericht

Stadswonen Rotterdam huisvest 241 eerstejaars studenten tijdens Kameractie

In een aantal studentenhuizen van Stadswonen Rotterdam zijn afgelopen zomerperiode kamers uitsluitend aan voltijd eerstejaars HBO/WO studenten verhuurd.

Lees meer
30 sep 2016 - Nieuwsbericht

Hoe woon je als student in Rotterdam - interview met Lisette ter Horst

Lisette woont met haar vriend in woongebouw Caland in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Van het platteland naar de stad. Een cultuurschok. Maar inmiddels is zij helemaal happy in Rotterdam. Zij huren twee kamers in een unit van Stadswonen Rotterdam.

Lees meer