De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Mogelijkheden en kosten

Gemeubileerd huren in Rotterdam

Wil je wonen in een volledig gemeubileerd en gestoffeerd short stay appartement in woongebouw Cité op Kop van Zuid?

Vul dan het aanvraagformulier in. We nemen binnen vijf werkdagen contact met je op.


Huurprijzen en kosten

In het gebouw Cité kun je kiezen uit verschillende appartementen. De actuele huurprijzen zijn:

Deze prijzen zijn inclusief verwarming, water, elektra, internet, TV. Er zijn geen extra bijkomende kosten.


Borg

De waarborg is één maand huur. Dit bedrag krijg je na afloop van de huurperiode teruggestort, als je de woning in goede staat hebt opgeleverd en alle betalingen hebt afgerond. Je ontvangt de borg dan binnen drie weken na vertrek.


Huurperiode

De appartementen huur je per opeenvolgende kalendermaand met altijd als ingangsdatum de eerste van de maand. Je huurt een short stay appartement voor minimaal twee en maximaal twaalf kalendermaanden.


Inrichting woningen Cité

De studio's en appartementen zijn gemeubileerd en gestoffeerd. Je hebt beschikking over een eigen volledig ingerichte keuken, een ruim bed, grote kast, fijne werkplek, relaxte bank, televisie en een eigen douche en toilet. In het gebouw zijn uitgebreide voorzieningen. Je reserveert gemakkelijk een wasmachine.


Sleuteloverdracht gemeubileerde woning

Bij aankomst in Rotterdam ontvang je de sleutel van je appartement. Tijdens kantooruren kun je langskomen bij Stadswonen Rotterdam. Kom je aan buiten kantooruren? Dat is geen probleem. Je kunt dan een afspraak maken met de ‘residence assistant' van Cité om je sleutel te krijgen.


Accepteren woning

Je kunt verwachten dat je appartement volledig en in goede staat is opgeleverd. Constateer je toch gebreken? Noteer deze dan op de inventarisatielijst die je per e-mail toegestuurd krijgt. Deze lijst lever je in bij de ‘residence assistent’ van Cité of stuur je per e-mail naar Stadswonen Rotterdam. Geef je niets aan op het formulier? Dan heb je de woning in goede staat geaccepteerd.