De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Appartementen soorten

De appartementen en studio's van Cité Rotterdam

Ontdek de volledig gemeubileerde en gestoffeerde short stay appartementen van woongebouw Cité op Kop van Zuid. Bij Stadswonen Rotterdam vind je verschillende studio’s en tweekamerappartementen die je als tijdelijke woning kunt huren. Welke kies jij?

Studio type A

Deze compacte studio's in woongebouw Cité op Kop van Zuid zijn volledig, modern ingericht en ideaal als short stay woning voor één persoon.

Lees meer

Studio type B

Deze ruime, lichte studio’s hebben veel ramen en zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd. Hier heb je alles om heerlijk te wonen in Rotterdam.

Lees meer

Tweekamerappartementen

De heerlijke ruime tweekamerappartementen in Cité hebben een schitterend uitzicht over Rotterdam. Ze zijn volledig gemeubileerd en ideaal voor twee personen.

Lees meer

Wonen op Kop van Zuid

Niet alleen de woningen in Cité Rotterdam  zijn uniek. De omgeving van het gebouw is dat ook. Zie jij jezelf al in de zomer op een terras aan de Maas zitten, bij een van de vele restaurants? In de winter is het uitzicht ook zeker de moeite waard. En wat denk je van het Luxor Theater of Bioscoop Pathé? Op Kop van Zuid in Rotterdam valt altijd iets te beleven. Wil je een keer iets anders? Dan is het stadscentrum dichtbij. Dat is wonen in Rotterdam!

 

De Spaanse Alexandra huurt short stay

Short Stay in Cité is perfect voor mij, alles is geregeld en het ligt lekker centraal