De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Short Stay huren

Tijdelijk huren in Rotterdam

Kom je tijdelijk in Rotterdam wonen en ben je op zoek naar een volledig ingerichte woning? Huur een studio of appartement in het moderne Cité.

In Cité huur je gemeubileerde en gestoffeerde appartementen en studio’s. Er zijn twee type studio's te huur en tweekamerappartementen. Je huurt een short stay woning voor minimaal twee en maximaal twaalf kalendermaanden.


Wonen op Kop van Zuid

Cité is een luxe woongebouw op de Kop van Zuid, de hotspot van Rotterdam. Tussen de hoge kantoorgebouwen heb je echt het gevoel dat je in de grote stad woont.

Vanaf een terrasje aan het water heb je goed zicht op de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Er hier is genoeg te doen op het gebied van kunst en cultuur: je woont vlak bij het Nieuwe Luxor Theater, filmhuis LantarenVenster en het Nederlands Fotomuseum. Binnen no time zoek je de gezelligheid van Katendrecht op, met de Fenix Food Factory en het knusse Deliplein vol restaurantjes. Na een feestje in de Maassilo ben jij als eerste thuis en als je de Erasmusbrug over fietst, ben je zo in het centrum.

Hogeschool InHolland is om de hoek, net als een van de locaties van Hogeschool Rotterdam. Andere hogeschoollocaties en de Erasmus Universiteit bereik je makkelijk met de fiets of het ov.

De Spaanse Alexandra huurt short stay

Short Stay in Cité is perfect voor mij, alles is geregeld en het ligt lekker centraal