De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Short Stay appartement

Tijdelijke woonruimte huren, short stay Rotterdam

Kom je tijdelijk in Rotterdam wonen en ben je op zoek naar een gemeubileerde en gestoffeerde woning? Dan ben je bij Stadswonen Rotterdam aan het juiste adres.

Zie je het al voor je, wonen in een volledig ingericht short stay appartement met uitzicht over de stad? Een unieke, tijdelijke woning vind je in woongebouw Cité Rotterdam. Ga je voor een studio (20 - 35 m2) of een tweekamerappartement (37 – 47 m2)?


Volledig ingerichte appartementen en studio’s

Welk appartement je ook kies, je hebt altijd de beschikking over je eigen, compleet ingerichte keuken met magnetron, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei.

Je komt tot rust in je ruime bed of op je relaxte bank. De fijne werkplek is er om te studeren of te werken en je hebt je eigen douche en toilet. Uiteraard zijn de appartementen voorzien van televisie en internet.


Voorzieningen in en om Cité

In het gebouw is een wasruimte en via een online booking systeem reserveer je snel en gemakkelijk een wasmachine. Je dagelijkse boodschappen en sporten doe je om de hoek. Krijg je bezoek? Huur dan een logeerkamer in het gebouw.


Centraal en bereikbaar

De appartementen liggen centraal en de belangrijkste voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken. In drie minuten loop je naar Metrostation Wilhelminaplein. De metro brengt je binnen vijf minuten in de binnenstad en binnen vijftien minuten naar Erasmus MC.


Wonen in bruisend Kop van Zuid

Kop van Zuid is op en top Rotterdam. Hier is altijd iets te beleven. Breng een bezoekje aan het Luxor Theater, een van de vele restaurantjes, de bioscoop of geniet op de heerlijke terrassen aan het water. Kijk voor meer informatie over je nieuwe woonlocatie ook eens op Wilhelminapier Rotterdam.


De Spaanse Alexandra huurt short stay

Short Stay in Cité is perfect voor mij, alles is geregeld en het ligt lekker centraal