De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Onze woningen

Wat verhuren jullie?

Je kunt bij ons vijf type woningen huren. Deze zijn verspreid over verschillende studentenflats en woongebouwen in de binnenstad van Rotterdam. Deze gebouwen zijn vaak iconen in Rotterdam met unieke woningen. Kijk voor beschikbare woningen in ons aanbod huurwoningen.

(Studenten)kamers 
Als huurder van een kamer deel je meestal de keuken, badkamer en het toilet met één of enkele huisgenoten. Sommige kamers hebben een eigen badkamer en toilet.

Studio’s  
Eén ruimte, voor jou alleen. Je hebt een eigen keuken, badkamer en toilet.

Appartementen  
Twee of drie kamers voor jou alleen of voor jou en je partner.

Woon-werkwoningen  
Wonen en werken in hetzelfde gebouw.

Short Stay woningen 
Tijdelijk te huren gestoffeerde en gemeubileerde studio's en appartementen voor een huurperiode van maximaal 1 jaar.

Hoe weet ik welke woningen beschikbaar zijn?

Bij het aanbod huurwoningen staan alle op dit moment beschikbare woningen. Staat je droomwoning er nog niet bij dan is deze nog niet in de verhuur. We werken het aanbod iedere dag bij. Bekijk dus regelmatig op de website of we geschikte woningen aanbieden.

Waarom krijg ik geen terugkoppeling op mijn reactie op een aangeboden woning?

We krijgen heel veel reacties op de verschillende aangeboden woningen. Alleen de persoon die in aanmerking komt voor een bezichtiging of de personen die in aanmerking komen voor hospiteren ontvangen een bericht. Krijg je geen reactie en hoor je niets dan ben je het helaas deze keer niet geworden. Via mijn Stadswonen kun je wel zien of de woning al verhuurd is of dat deze nog open staat.