De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Huur betalen

Hoe kan ik de huur betalen?

De standaard betaalwijze van huur is via automatische incasso. Ook kun je er voor kiezen je huur te betalen via AcceptEasy.

Automatische incasso
Bij automatische incasso wordt de huur maandelijks van je rekening afgeschreven, op de eerste dag van de maand. Vul hiervoor het formulier machtiging automatische incasso in.

Accepteasy
AcceptEasy is een digitale acceptgiro waarmee je met één klik betaalt via iDeal. Wanneer het tijd is om een rekening te betalen, ontvangt je een mail van ons. In die mail staat een link naar iDeal waarmee je direct kunt afrekenen. Komt de rekening op een ongelegen moment in de maand? Je kunt hem binnen de betaalperiode betalen wanneer het je uitkomt. Vraag AcceptEasy aan via het formulier op de website van Woonstad Rotterdam, de woningcorporatie waar Stadswonen onderdeel is.

Wat is jullie bankrekeningnummer?

NL37 BNGH 02851 65623

Waar vind ik mijn betaalde en openstaande rekeningen?

In MijnStadswonen vind je altijd een actueel rekeningoverzicht met openstaande en betaalde rekeningen.

Kan ik een betalingsregeling treffen voor de huur?

Het kan voorkomen dat je door omstandigheden tijdelijk je huur niet kunt betalen. Stadswonen Rotterdam biedt je de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Vraag deze betalingsregeling zo snel mogelijk en schriftelijk (e-mail of brief) aan.